Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Sacrificiul

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Soţul Vulpiței se apucă de afaceri! Ce deține bărbatul, deși trăiește din ajutoare sociale de mult timp

Viorel, soțul tinerei Veronica din Blăgești, se apucă de afaceri! Ce decizie a luat bărbatul Vulpiței?

Vizita soţilor Stegaru la Palatul Parlamentului nu a fost zadarnică. Prezenţa lor la şedinţa comisiei parlamentare pentru agricultură a fost urmată de o discuţie cu preşedintele comisiei.

Imediat după terminarea şedinţei comisiei pentru agricultură, Veronica şi Viorel Stegaru au dorit să se consulte cu preşedintele comisiei, Alexandru Stănescu, în privința unei viitoare afaceri de familie!

Pentru cei care nu știu, Viorel are un lot de pământ la el, în comuna Blăgeşti. După vizita la Palatul Parlamentului, bărbatului i-a venit ideea de a-l valorifica! Soțului tinerei Veronica, soția-vulpiță, i-a surâs parcă să își folosească pământul pentru a accesa programul „Tomata”, prin care românii pot primi mii de euro ca să dezvolte o afacere profitabilă și de durată.

Încântat de posbilitatea de-a face afaceri, Viorel a renunțat astfel la gândul inițial de-a construi în zonă o casă și a luat în serios tot mai mult ideea de a face un solar pentru roșii!

Ce a urmat? Află totul urmărind materialul video de mai sus din emisiunea Acces Direct!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!