Telespectatorii Acces Direct pot alege cine va fi noua asistentă TV. Mirela Vaida va prezenta pe rând candidatele

Mirela Vaida a anunțat în prima ediție a noului sezon că Acces Direct își caută o nouă asistentă Tv. Vestea bună este că telespectatorii vor putea alege, dintre aspirantele la post, care le place cel mai mult.

Telespectatorii Acces Direct pot alege cine va fi noua asistentă TV

Acces Direct

Cei de acasă sunt invitați să voteze care dintre domnișoarele prezente în platoul Acces Direct le place cel mai mult.

"Vine noul sezon Acces Direct și cu câteva schimbări, nu vorbim doar de ora pe care o vedeți deja schimbată, 16:30, țineți minte, vorbim și despre o căsuță nouă, cu schimbări care ne fac bine, pentru că întotdeauna noul aduce ceva proaspăt în viața noastră. Dar vorbim și despre o nouă asistentă (...) însă, de cine anume nu știm, pentru că dumneavoastră veți decide.

Noi propunem mai multe asistente pentru emisiunea noastră, dar important este să aibă lipici la public, să transmită dincolo de sticlă, să vă placă cum arată, cum vorbește, cum se prezintă, știți dumneavoastră mai bine. Așa că fiți cu ochii pe fiecare dintre ele pentru că astăzi vine prima. Nu ezitați să ne scrieți pe Whats App, pe Facebook sau pe orice altă cale părerea dumneavoastră despre fiecare dintre ele, fiindcă, până la urmă, dumneavoastră trebuie să vă placă", a spus Mirela Vaida.

Citește și: Cum arată noul platou Acces Direct. Mirela Vaida a bifat o apariție sclipitoare în prima editie din noul sezon

Andreea Diaconu este prima candidată la postul de asistentă

În ediția din 6 septembrie 2021, de la Acces Direct, Andreea Diaconu a venit să dea proba pentru postul de asistență tv. Andreea Diaconu are 183 de centimetrii, lucrează într-o sala de jocuri de noroc și a venit să-și încerce norocul în televiziune.

"Am 23 de ani, în prezent muncesc într-o sală de jocuri de noroc și am zis să-mi încerc norocul și cu televiziunea. Vreau să schimb ceva în viața mea și consider că acesta ar putea fi începutul. Sunt săgetător, sunt născută pe 1 decembrie, româncă 100%, sunt bucureșteancă, am și o soră mai mică decât mine, mult mai mică. Am experineță cu copiii", spune Andreea Diaconu.

Dacă vă place Andreea Diaconu puteți trimite mesaje pe Whats App, pe pagina oficală de Facebook Acces Direct, dar și pe Instagram Acces Direct Oficial.

Acces Direct a revit la Antena 1 cu un nou sezon, dar și cu un nou platou

Acces Direct a revenit la Antena 1 din data de 6 septembrie 2021 cu un platou cu totul diferit, decât s-au obișnuit telspectatorii. De asemenea, Mirela Vaida a bifat o apariție demnă de laudă pentru premiera noului sezon.

Citește și
colaj de imagini cu ana si alexandru de la mireasa sezon 4
Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Ana și Alexandru au avut un date, în urma căruia băiatul a hotărât să se focuseze pe ea
Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Ana și Alexandru au avut un date, în urma căruia băiatul a hotărât să se focuseze pe ea
Gabriela și Andrei Ștefănescu, la Prețul cel bun
Prețul cel bun, 16 septembrie 2021. Gabriela i-a uimit pe toți cu tatuajul său deosebit. Cum au reacționat prezentatorii
Prețul cel bun, 16 septembrie 2021. Gabriela i-a uimit pe toți cu tatuajul său deosebit. Cum au reacționat prezentatorii
colaj de imagini cu adelina, alexandru si un mesaj de la o prietena a lor
Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Adelina, în lacrimi după ce o prietenă a sunat să-i ia apărarea
Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Adelina, în lacrimi după ce o prietenă a sunat să-i ia apărarea
Mai multe articole

„Din 6 septembrie revenim cu forţe proaspete, într-un platou nou-nouţ, dar un pic mai devreme - de la 16.30, zilnic, de luni până vineri! La Acces Direct vom aborda subiecte dintre cele mai diverse, după cum ne-am obişnuit deja publicul! Vom privi faţă în faţă subiectele arzătoare ale momentului, problemele sociale care sunt nu doar ale celor ce ni le semnalează, ci ale noastre, ale tuturor, vom cere sfaturile specialiştilor şi vom lua legatură cu autorităţile, atunci când situaţia o va cere. Şi în acest sezon, vom căuta soluţii pentru cele mai multe dintre solicitările telespectatorilor care ne scriu zilnic, într-un număr foarte mare”, a declarat Mirela Vaida.

Citește și: Acces Direct revine la Antena 1 din 6 septembrie. Schimbarea din noul sezon

Mai mult, gazda emisiunii a amintit faptul că multe probleme şi-au găsit rezolvarea în platoul emisiunii: „În sezoanele trecute multe mame şi-au putut strânge din nou copiii în braţe, atunci când nu mai aveau nicio speranţă, altele au găsit adapost pentru ele şi familie, altii au putut rezolva problemele care păreau de netrecut”.

Ultimele știri