Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Victima preotului Pomohaci, în lacrimi: ”Mi-a cerut poze intime. Nu-i normal că mi-a oferit un inel!”

 
+2 click pentru
galerie

El este Andrei! Unul dintre tinerii care susțin că părintele Cristian Pomohaci i-ar fi făcut avansuri. Acesta a avut curajul nu doar să-și arate chipul și să spună tot ce știe, dar a avut curajul și să jure pe Biblie că toate VORBELE sale sunt adevărate!

„Ar fi vrut să aibă mai mult cu mine, dar a văzut că n-am acceptat.  Şi într-un final i-am dat numărul şi din seara aceea vorbim. Adică, am vorbit până acum o lună. Cam o lună şi ceva am vorbit mai multe şi lucruri intime. A spus că vrea să mă cunoască mai bine. Și să facem dragoste”, a explicat băiatul. 

CITEȘTE ȘI: Fiul lui Cristian Pomohaci, dezvăluiri EXPLOZIVE din casa părintelui: „Acest băiat, Flaviu, este...”

Andrei susține că părintele ar fi început să se îndepărteze de el, după i-ar fi spus, în repetate rânduri, lui Pomohaci că nu vrea nimic mai mult de la acesta.

„Când vorbeam pe cameră, el dorea tot timpul să mă dezbrac! Să îi arăt zona intimă, să îi arăt dotarea lui Dumnezeu, că aşa spune el, cu ce m-a dotat Dumnezeu”, a explicat băiatul.  Andrei a avut și un mesaj pentru ceilalți tineri care l-au cunoscut pe Părintele Cristian Pomohaci. În aceleași circumstanțe cum l-ar fi cunoscut el.

„Să îşi facă curaj, să iasă în faţă pentru că nu se întâmplă nimic rău şi să dea adevărul, să se afle adevărul. Că asta e important, pentru că oamenii cred în el, dar nu e aşa cum crede lumea şi trebuie să arătăm lumii ce fel de om este!”, a transmis băiatul.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

➡️ Urmăreşte emisiunea Acces direct live pe AntenaPlay: https://goo.gl/VnP1p7, la fel şi toate înregistrările showului. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe