Live acumFilm: Eroi de Sacrificiu
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Viorel Cataramă și Alexandru Cumpănașu, în război în cazul Luizei Melencu: "Cumpănaşu este un impostor notoriu"

Alexandru Cumpănaşu susține că a primit filmarea de la investigatorii lui Viorel Cataramă. Aceeaşi investigatori care i-au dat întâi filmarea lui Cataramă, dar mai apoi ar fi fost daţi la o parte de acesta.

Ştirea că Luiza Melencu ar fi fost filmată, în viaţă, în Italia, a stârnit mari emoţii în sânul familiei fetei şi, în acelaşi timp, a şocat o ţară întreagă. Mai mult, au apărut filmări şi poze cu bruneta despre care s-a spus că ar fi fata dispărută din Caracal. Ei bine, Viorel Cataramă a spus despre Alexandru Cumpănașu că s-a folosit de suferința părinților fetei pentru niște interese ascunse. Scandalul a luat amploare, iar acuzațiile au curs pe bandă rulantă.

"Mi se pare incredibil ca cineva să creadă că aceea este Luiza. Eu am făcut eforturi mari să găsesc aceste fete. Intermediarii mi-au spus că fetele nu sunt în Italia. Am investigat și nu se poată să obții de unul singur o astfel de realizare fără să apelezi la serviciile statului. Este tragic să abuzezi de speranțele unor oameni și așa loviți de soartă. Nu poți găsi pe nimeni, aceste structuri sunt bine organizate, nu duce la nimic, decât la cheltuieli inutile. Acea echipă, văzând că nu mai lucrează cu nimeni au vorbit cu domnul Cumpănașu. Interesul lor este să își facă meseria și să câștige bani. Sigur că poți să dai filmul, putem face mii de filme cu femeile românce din Italia, putem crea o emoție, dar nu îți poți bate joc de niște familii. Alexandru Cumpănașu a știut că fata din film nu este Luiza, știa că eu am investigat, că am expertizat filmul. Tocmai din acest motiv a așteptat până în ultimul moment să prezinte opiniei publice că Luiza ar fi în viață. Acești oameni trăiesc un coșmar de câteva luni de zile. Alexandru Cumpănaşu este un impostor notoriu care s-a cățărat pe suferința unor oameni.", a declarat Viorel Cataramă, la Acces Direct.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro