Căutare Live

Vulpița a izbucnit când a auzit gluma făcută de Viorel. Cum a reacționat Veronica atunci când soțul ei a numit-o "varză"

Veronica nu îi mai permite lui Viorel să glumească cu Iasmina și nici nu mai vrea ca cea pe care a numit-o prietenă cu câteva zile în urmă să le mai calce pragul casei.

Vulpița a izbucnit când a auzit gluma făcută de Viorel. Cum a reacționat Veronica atunci când soțul ei a numit-o "varză"

De data aceasta, Veronica s-a simțit mai deranjată ca niciodată de prezența Iasminei, deși vecina a încercat să se împace cu ei, aducându-le un "cadou de pace", mâncare gătită chiar de ea.

Iasmina a declarat la Acces Direct că nu are nicio legătură cu Viorel și că tot ceea ce a încercat să facă a fost să îi ajute la casă pe soții Stegaru.

Însă Veronica nu vrea sub nicio formă să înțeleagă acest lucru. Veronica nu a fost atât de încântată de mâncarea gătită de Iasmina, aşa că i-a spus fără ocolişuri. În schimb, Viorel i-a dat o notă mare tinerei vecine. După ce s-au înfruptat din bucatele aduse de Iasmina, soții Stegaru au vreut să îi dea note vecinei pentru felul în care a gătit. Viorel i-a dat nota 9,99, iar Vulpița i-a dat nota trei: "Păi cum a zis și de cartofii mei că nu sunt buni, așa și eu!", spune Vulpița.

Cum arată femeia care a băgat zâzanie în familia Stegaru

"Veronica a dat ca sa iasa media, ca sa treaca clasa pe anul 2020, 9,99", spune Viorel. De aici a izbucnit scandalul! rezenţa vecinei şi mai ales discuţia acesteia cu soţul ei, au deranjat-o pe Veronica.

"Iasmina, ca să împăcăm și capra și varza", spune Viorel împăciuitor.

"Cine e capra? Si cine e varza?", întreabă Veronica.

"Tu ești varză", spune Viorel. La auzul acestor cuvinte, Veronica a avut câteva momente de tăcere și apoi a izbucnit. L-a lovit pe Viorel peste umeri și a plecat din casă plângând

"Gata! Lasă-mă în pace!! M-ai făcut varză. De ce ma face varza? Nu vezi că mă face varză de față cu vecina", spune Veronica plângând de nervi.

Vedeți reacția Veronicăi mai jos

Vulpița, scene puternice de gelozie. Cum arată femeia care a băgat zâzanie în familia Stegaru... De unde a primit Veronica Stegaru porecla de Vulpița. Totul a început când soția lui Viorel a devenit cunoscută...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Ultimele știri
x