Vulpița, în pericol de a-și pierde primul copil? Este amenințată cu Protecția Copilului: "Ați abandonat fata"

Scandalul din familia Stegaru se înteţeşte! Veronica şi Viorel au răbufnit, în emisiunea de ieri şi i-au adus reproşuri cu carul doamnei Ilinca. Însă, după emisiune, cei doi soţi au dat bir cu fugiţii de la confruntarea cu aceasta.

Vulpița, în posibilitatea de a-și pierde primul copil? Este amenințată cu Protecția Copilului: "Ați abandonat fata"

Ceartă aprinsă în platoul Acces Direct, care a culminat cu momentul în care Mirela Vaida îi dă afară din platou pe Vulpița și Viorel. ”Duceți-vă la copil acasă!”, le-a transmis prezentatoarea emisiunii Acces Direct.

Soții Stegaru nu mai vor să se întoarcă la Blăgești, însă Ilinca tună și fulgeră pentru că îi este foarte greu să o crească pe micuța Maria singură. Cei doi se pare că nu se ocupă de ea așa cum ar trebui, după spusele doamnei Ilinca.

"Sună la protecția copilul, că fără Protecția Copilului eu nu îți dau fata. Să meargă să-și crească copilul în bătătură. Mergeți acasă la copilă că fac panaramă de mă știe și Italia. Mergeți amândoi acasă", spune mama lui Viorel, Ilinca.

Vulpița, acuzată că s-a culcat cu soțul unei vecine! Cu cine a făcut Veronica copilul: "Doamna Mirela, mă jur, nu e adevarat"

Mai mult, Viorel o acuză pe mama sa că ar fi luat bani de pe urma fiicei lui. În acel moment, doamna Ilinca a izbucnit pentru că tot ce a făcut a fost să o crească pe cea mică. Acuzațiile curg val după val, iar tensiunea urcă la cote maxime. Vulpița vrea să părăsească platoul emisiunii Acces Direct, însă este întoarsă din drum de către Mirela Vaida.

Viorel este acuzat că și-a lovit mama: "Ai ridicat mâna asupra mea. A dat cu palma în mine. Spune, m-ai bătut. M-a lovit oleacă. Veronica era acolo și țipa la poartă", acuză mama Ilinca.

Vulpiţa şi Viorel au fugit de acasă! Veronica spune că soacra i-a propus să facă avort. De ce i-ar fi spus asta nurorii ei

Viorel răspunde evaziv și neagă că ar fi lovit-o, însă nu dă un răspuns concret. Spune că a avut o altercați cu mama lui.

Mama lui acuză că cei doi "au făcut abandon de copil", au plecat pe furiș și și-au lăsat copilul în spate: "Ați abandonat fata", a spus mama Ilinca.

Ultimele știri