Căutare Live

Vulpița ne dă vreo veste? Ce a postat Veronica pe Instagram despre evoluția sarcinii sale

Vulpița și Viorel Stegaru din Blăgești urmează să devină din nou părinți, iar provocarea cea mare pentru ambii este să crească doi copii! Veronica a postat o poză controversată pe Instagram legată de sarcina sa. Iată ce le-a cerut fanilor proaspăta graviduță

Vulpița ne dă vreo veste? Ce a postat Veronica pe Instagram despre evoluția sarcinii sale

Instagram/Veronica Vulpita

Tânăra mămică așteaptă să vină pe lume încă un copil. Vulpița a anunțat în urmă cu aproximativ o lună că este însărcinată, iar de atunci a început controalele masive la medici pentru a avea siguranța că sufletul pe care îl poartă în pântec este bine.

Recent, Veronica a postat o fotografie care i-a pus pe gânduri pe fani. Toți apropiații ei așteaptă să dea vestea cea mare: "Este fată sau este băiat?", însă Vulpița nu a putut afla sexul copilului atunci când a fost la controale.

Imginea pe care a postat-o Vulpița pe Instagram i-a făcut pe fani să creadă că tânăra mămică a aflat deja sexul copilului, dar pregătește o supriză pentru toată lumea! "Fată sau băiat? Ce credeți ca vom avea?", a scris tânăra mămică alături de o poză făcută în platoul "Acces Direct", în care își etalează burtica de graviduță.

Citește și: Schimbări majore la "reședința" soților Stegaru. Cum arată acum casa în care Vulpița și Viorel locuiesc

Vulpița și Viorel au început o afacere locală. Ce au scos la vânzare soții Stegaru și ce bani au obținut

Vulpiţa şi Viorel au clădit o adevărată afacere locală! Cum toate au un început, soţii Stegaru nu s-au sfiit să meargă prin sat ca să-şi promoveze afacerea. Iată ce au scos la vânzare cei doi, dar şi cum au privit sătenii iniţiativa lor

Soţii Stegaru s-au gândit să îşi îndulcească sătenii, aşa că afacerea lor este una cu mult zahăr. Vulpița și Viorel au zis că trebuie să scoată bani din piatră seacă, dar nu a fost chiar așa! Ingenioși, soții au pus bazele unei afaceri locale cu prăjituri și mâncare de casă. Au pus totul în cutie și au ieșit în stradă doar-doar să bată norocul pe ei.

Citește și: După ce au alungat-o pe Iasmina, Vulpița și Viorel i-au deschis ușa casei unei vecine dornice să-i ajute și să le fie alături

Ce bani au obținut Viorel și Veronica din vânzarea prăjiturilor

Prăjiturile vândute de către soții Stegaru au fost făcute de Veronica. Sătenii au mâncat prăjituri gătite de nimeni alta decât Vulpița, soția lui Viorel, viitoarea mamă a doi copii. Cei doi au strâns ceva bănuți cât să le ajungă pentru ceva zile, având în vedere că prețul pentru o bucată de prăjitură a fost 5 lei.

Sătenilor li s-a părut un preț bun și s-au bucurat să guste ceva dulce pe ulițele satului, gătit de Vulpița, la un preț accesibil. Vecinii au fost încântați de inițiativa celor doi și le-au făcut urări de bun augur, să le meargă tot mai bine!

Vulpița și Viorel au început o afacere locală. Ce au scos la vânzare soții Stegaru și ce bani au obținut... Vulpița și Viorel dezvăluie sexul bebelușului lor. Fată sau băiat? Ce nume au ales soții Stegaru...
Ana-Maria Udriște, energică și spontană: „Sfatul meu a fost întotdeauna să ai un echilibru în opiniile pe care le exprimi”
Ana-Maria Udriște este o femeie de succes. Am descoperit-o fiind puternică, asumată,...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022. Taurii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x