Căutare Live

Vulpița Veronica, chinuită de propria soacră, deși e însărcinată! Ce a putut să-i facă femeia

Ies la iveală noi detalii incredibile despre Vulpița Veronica, la scurt timp după ce tânăra a anunțat că este însărcinată.

Vulpița Veronica la emisiunea „Acces Direct”

Aseara, după emisiunea „Acces Direct”, a fost un scandal monstru între doamna Ilinca (mama lui Viorel) şi soţii Stegaru.

Vulpița Veronica din Blăgești, protagonista unui nou scandal la Acces Direct

Ameninţările şi cuvintele dure au fost aruntate de ambele părţi şi nimeni nu a vrut să cedeze! Însă, cea mai dură acuzaţie vine de la vecinii din Blăgeşti, care susțin că pruncul nenăscut nu ar fi al lui Viorel Stegaru, fiindcă Vulpița Veronica nu ar fi fost tocmai fidelă!

citește și: Filmare neașteptată cu Vulpița Veronica, în Blăgești! Imaginile au apărut imediat pe internet

De curând, Vulpița Veronica a anunțat că este însărcinată și vestea a fost anunțată în exclusivitate pentru cei de la „Acces Direct”. Nu a mai durat mult și un nou scandal a izbucnit în viața tinerei din Blăgești, fix atunci când toată lumea credea că lucrurile s-au mai linitști.

De data aceasta, cea care este pornită să-i dea o lecție Vulpiței Veronica este chiar soacra ei, doamna Ilinca, adică mama lui Viorel Stegaru. După ce tânăra a apărut în emisiunea „Acces Direct”, femeia a început să facă scandal și să amenințe că va suna la Protecția Copilului, fiindcă Vulpița Veronica nu se ocupă așa cum ar trebui de fiica sa, în vârstă de trei ani.

citește și: Vulpița Veronica n-a mai ținut cont de nimic! Ce decizie a luat în privința copilului

Conflictul ar fi pornit de la faptul că femeia s-ar fi săturat să aibă grijă de fetiță și dorește ca părinții săi, adică soții Stegaru, să fie ceva mai responsabili și implicați.

Mai mult decât atât, fiindca tot a venit la București după Vulpița Veronica și Viorel, doamna Ilinca a mutat certurile din culisele emisiunii „Acces Direct” direct în stradă, acolo unde s-au aruncat cuvinte grele și acuzații grave!

De data aceasta, Viorel Stegaru n-a mai stat deoparte, ci i-a luat apărarea soției sale, Vulpița Veronica, dorind astfel să pună capăt certurilor. La scurt timp după ce s-a aflat rezultatul testului dat de mama sa la detectorul de minciuni, bărbatul a acuzat-o pe aceasta că este mincinoasă și că dorește doar să obțină bani de pe urma lui.

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală, ce a îndurat Vulpița de la soacră și ce s-a descoperit despre tânăra din Blăgești? Află totul urmărind clipurile video de mai sus din emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1!

Vulpița, acuzată că s-a culcat cu soțul unei vecine: "Doamna Mirela, mă jur, nu e adevarat". Cu cine ar fi făc... Costel, vecinul Vulpiței: "Copilul este al meu!". Ce i-ar fi cerut Veronica atunci când a aflat că este însărc...
Ana-Maria Udriște, energică și spontană: „Sfatul meu a fost întotdeauna să ai un echilibru în opiniile pe care le exprimi”
Ana-Maria Udriște este o femeie de succes. Am descoperit-o fiind puternică, asumată,...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022. Taurii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x