Antena Căutare

Adela sezon 4, episoadele 29 și 30 din 8 decembrie 2022. Lucian a evadat în drum spre spital. Andreea și Nuți au ajuns în arest

Telespectatorii au avut ocazia să vadă în episoadele 29 și 30 din sezonul 4 Adela, de pe 8 decembrie 2022, planul de evadare al lui Lucian din secția de Poliție și motivul pentru care Andreea a fost reținută.

Colaj cu Lucian, Andreea, Nuți și procurorul Lascu în ipostaze diferite Galerie
Telespectatorii au avut ocazia să vadă în episoadele 29 și 30 din sezonul 4 Adela, de pe 8 decembrie 2022, planul de evadare al lui Lucian din secția de Poliție | Antena 1

Episodul 29 din sezonul 10 Adela, de pe 8 decembrie 2022, a debutat cu secvența în care procurorul Lascu îi arată lui Lucian filmulețul care îl face vinovat de moartea Marthei Andronic. Deși există dovezi care îl încriminează, acesta a refuzat să vorbească în lipsa avocatului său.

Videoclipul care a ajuns pe mâinile procurorului Lascu a devenit un motiv de îngrijorare pentru Andreea și Nuți. Cele două au încercat să facă un plan pentru a scăpa din situația dificilă în care au fost puse, iar ideile mamei sale au luat prin surprindere pe tânără. Nuți consideră că vor fi lăsate în pace dacă o să fie aleasă primar în Butimanu.

Adela sezon 4, episoadele 29 și 30 din 8 decembrie 2022. Mitu îl roagă pe Mihai să nu o bage la închisoare pe Andreea

Totul devine din ce în ce mai complicat pentru Andreea, Nuți și Lucian. Pentru că își iubește foarte mult fiica, Mitu îl imploră pe Mihai să îi ajute fata, însă se lovește de refuzul dur din partea acestuia. Partenerul Adelei este de părere că Andreea trebuie să plătească pentru faptul că i-a răpit copilul.

„Fata mea o să fie pierdută în închisoare! Dacă fata intră în închisoare, nu o să mai devină niciodată un om bun. Închisoare nu te învață de bine!”, a mărturisit Mitu.

Citește și: Imagini rare cu Oana Moșneagu din copilărie. Cum arăta actrița la 6 ani: „Ce repede trece timpul”

Mai mult decât atât, Adela ar vrea să o ierte pe cea care i-a fost „soră”, însă Mihai nu a fost de acord cu această decizie a ei: „Eu fac tot posibilul ca familia asta să nu mai fie niciodată în pericol”.

Adela sezon 4, episoadele 29 și 30 din 8 decembrie 2022. Nuți este săltată de poliție în timpul dezbaterii televizate

Nuți și Andreea au primit o surpriză din partea procurorului Lascu, care s-a prezentat la vila Andronic cu un mandat de perchiziție. După o discuție aprinsă pe care a avut-o cu Adela, soția lui Lucian a fost transportată la secția de Poliție.

De asemenea, se pare că nici Nuți nu a scăpat de arest. Aceasta a fost săltată de poliție în timpul dezbaterii televizate, după ce a primit mai multe întrebări despre acuzațiile aduse ginerelui său.

Adela sezon 4, episoadele 29 și 30 din 8 decembrie 2022. Paul Andronic se simte vinovat pentru moartea Monei

De altfel, tot în episodul de joi, 8 decembrie 2022, Paul Andronic i se destăinuie Anei. Acesta i-a mărturisit că se simte vinovat de moartea Monei pentru că el „a împins-o” în brațele lui Lucian.

Mai mult decât atât, tatăl Adelei consideră că Marthei Andronic i s-a făcut dreptate, dar nu și Monei.

„Faptul că aveați probleme în căsnicie nu înseamnă că ai omorât-o tu. Lucian e un criminal, e singurul vinovat pentru asta! (...) Poate ar fi cazul să vorbești cu procurorul Lascu să redeschidă cazul Monei, altfel o să te urmărească toată viața”, i-a spus Ana Maria lui Paul Andronic.

Adela sezon 4, episoadele 29 și 30 din 8 decembrie 2022. Lucian evadează din sediul Poliției. Cum a reușit

Spre finalul episodului 29 al sezonului 4 din Adela, Lucian reușește să evadeze din sediul Poliției. Acesta a avut un plan bine pus la punct, care a funcționat exact așa cum se aștepta.

Procurorul Lascu a fost informat că Lucian a scăpat în drum spre spital, după ce s-a prefăcut că se simte rău. Soțul Andreei a îmbrăcat o uniformă de polițist pentru a nu atrage atenția oamenilor din jur.

„Știu că e undeva acolo, știu că se pregătește. Mi-e frică! Am crezut că îi pot face față, dar acum s-a schimbat situația când e vorba de tine și de copil”, a spus Adela la scurt timp de la evadarea lui Lucian.

Adela sezon 4, episoadele 29 și 30 din 8 decembrie 2022. Andreea și Nuți se întâlnesc în arest

Andreea și Nuți au ajuns în arest din diferite motive. Tânăra a fost adusă la secția de Poliție după ce Mitu i-a găsit în geantă o seringă cu morfină. Aceasta plănuia să o ucidă pe Adela cu ajutorul substanței periculoase.

De asemenea, Nuți a fost reținută pentru că a fost complice la moartea Marthei Andronic. Cele două s-au întâlnit la închisoare, unde și-au petrecut noaptea gândindu-se la un plan prin care să scape de acuzațiile aduse.

„Ce ne facem? Nu știm nimic de Lucian. Habar n-am unde e!”, a întrebat-o Andreea pe mama ei.

Citește și: Adela sezon 4, episoadele 27 și 28 din 24 noiembrie 2022. Lucian a ajuns la închisoare. Andreea plănuiește să o omoare pe Adela

„Nu înțeleg ce vor ăștia de la tine!”, i-a spus Nuți fiicei sale.

Adela sezon 4, episoadele 29 și 30 din 8 decembrie 2022. Raluca a luat o decizie importantă în privința adopției

Raluca și Călin își doresc atât de mult un copil încât s-au decis să adopte. Tânăra i s-a confesat Anei Andronic, fiind de părere că nu s-ar descurca în rolul de mama. Aceasta a fost încurajată de soția lui Paul Andronic să facă ceea ce simte.

În cele din urmă, Raluca s-a decis să adopte un copil alături de Călin, bărbatul care o face fericită. Deși era nehotărât în privința acestui subiect delicat, tânăra a luat hotărârea de a discuta cu Călin despre copilul pe care vor să-l adopte.

Adela sezon 4, episoadele 29 și 30 din 8 decembrie 2022. Doctorul care l-a ucis pe Silviu a recunoscut că a fost pus de Lucian să facă asta

Procurorul Lascu a reușit să dea de doctorul care l-a ucis pe Silviu cu o supradoză de morfină. Constrâns de situație, medicul a recunoscut că Lucian Rădescu l-a pus să ucidă, fiind mituit de acesta.

Mai mult decât atât, doctorul a cerut să fie protejat de Lucian pentru că este un om foarte periculos: „Nu de asta îmi pasă mie, eu vreau să fiu protejat de Lucian Rădescu. Nu înțelegeți, este un om periculos, o să vrea să se răzbune pe mine!”.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x