Antena Căutare

Adela sezon 4, episoadele 7 și 8 din 15 septembrie 2022. Andreea este răpită iar sarcina Adelei nu evoluează bine

Serialul Adela continuă intrigile și poveștile emoționante în stilul caracteristic. Viclenia personajelor își face simțită prezența la fiecare pas, iar cei cinstiți pot fi duși ușor de nas, însă nu mai pot fi păcăliți chiar ușor și, în final vinovații plătesc.

Adela sezon 4, episoadele 7 și 8 din  15 septembrie 2022. Andreea este răpită iar sarcina Adelei nu evoluează bine Galerie
Andreea este răpită | Antena 1

Răsturnările de situație sunt din ce în ce mai interesante iar imprevizibilitatea este la cote maxime.

Adela sezon 4, episoadele 7 și 8 din 15 septembrie 2022. Andreea se simte trădată de Nuți și o dă afară din casă, cu scandal

In primul rând, Nuți este trasă la răspundere de copiii Martei pentru că nu le-a spus că aceasta se ascunde în casa ei de la Butimanu.

Pe de altă parte, deși Marta își dorește foarte mult să-și revadă casa, acum este îngtijorată pentru că Adela a descoperit că ea se ascunde în casa lui Nuți.

Când Delia află că mama sa este în casa lui Nuți, ea și fratele său o cheamă pe Nuți în birou și încep să o ia la întrebări.

Chiar dacă atitudinea lor este una ușor agresivă, de la Nuți nu reușesc să scoată mare lucru pentru că aceasta are cuvintele la ea: " Eu o ascunsă pe Marta? Ea se ascunde! Ce, vrei să o vezi acolo la pușcărie? Ce știți voi, dacă ajunge acolo, în două ore face zona zoster", i-a replicat Nuți Deliei.

Deși Nuți pare că a susținut-o pe Andreea cam de fiecare dată când a avut nevoie, de data aceasta pare că lucrurile s-au schimbat puțin și că viziunea acesteia s-a schimbat puțin.

Cel puțin, în aparență, Andreea se simte trădată când Lucian îi spune că Nuți l-a vizitat la birou și i-a spus că în cazul unui divorț, ea va rămâne cu el.

Practic, se va descotorosi de tine, în cazul în care divorțezi de mine. Se pare că pentru ea totul are un preț. Eu ți-am dat o informație, tu faci ce vrei cu ea, sunt cuvintele lui Lucian.

Aceste cuvinte au debusolat-o foarte mult pe Andreea care s-a simțit trădată și rănită de propria mamă.

S-a adunat puțin și apoi a confruntat-o pe Nuți. În schimb, nu a fost o confruntare ușoară, ci una care le-a speriat pe menajere, astfel că au chemat șoferul să le despartă pe cele două care au fost chiar pe punctul de a isca un scandal de zile mari.

Îți iei toate boarfele și pleci din casa asta acum, imediat. De azi înainte, tu nu mai ești mamă pentru mine, să fie clar. Vreau să pleci din casa asta chiar acum. Între tine și Lucian, îl aleg pe Lucian, așa cum l-ai ales și tu, a precizat Andreea, într-o criză de nervi, în timp ce îi scotea hainele lui Nuți din dupal, pentru a o da afară din casă.

Între timp, la Butimanu, Delia și Marta au avut o minidiscuție în care Marta i-a povestit fiicei sale cum s-a adapat ea la viața la țară, iar Delia a updatat-o referitor la ceea ce se mai întîmplă în casa Andronic.

Citește și:Adela sezon 4, episoadele 5 și 6 din 8 septembrie 2022. Adela este însărcinată din nou iar Andreea vrea divorțul de Lucian

În timp ce Nuți este dată afară din casă iar Lucian nu este binevenit în firmă iar Andreea se simte trădată și debusoaltă, Adelei i se oferă propunerea de a veni la conducerea companiei.

Vera o cheamă la birou și îi spune că s-a gândit ca, după plecarea ei, Adela să rămână în fruntea companiei și să dea un suflu nou firmei.

Aceasta îi răspunde, politicos, că se simte flatată, însă îi spune că nu poate da un răspuns clar.

Adela începe să-i povestească faptul că oricât de mult ar vrea, nu are cum, în perioada imediat următoare, pentru că este din nou însărcinată și va trebui să mai stea o perioadă acasă.

În timpul discuției, Adelei i se face rău și Vera o ajută să se așeze pe canapea apoi merge să îi aducă un pahar cu apă. Între timp, Lucian o găsește pe Adela ăntinsă pe canapea și o privește ciudat, însă acestuia îi sună telefonul și s evede nevoit să abandoneze orice impuls de moment pe care l-ar fi avut cu privire la ea.

Vera revine, de data aceasta și cu Mihai, iar Adela decide să meargă la medic.

Citește și:Ce s-a întâmplat în Adela sezon 4, episod cu episod. Serialul se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY

Adela sezon 4, episoadele 7 și 8 din 15 septembrie 2022. "Fătul nu este în regulă. Este nevoie de mai multe investigații ecografice iar Lucian este forțat să recunoască public toate crimele făcute

Între timp, Andreea este răpită de Silviu și dusă într-o clădire și legată de un stâlp. Silviu îl sună pe Lucian și-i spune că dacă vrea s-o mai vadă pe Andreea în viață, să recunoască pe postul de televiziune toare crimele săvârșite.

Veștile rele continuă în viața Adelei. Ajunsă la medic, aceasta află că sunt ceva probleme cu sarcina și că este nevoie să mai facă ceva investigații.

Medicul i-a dat de înțeles că fătul nu evoluează cum trebuie, lucru care îi îngrijorează nespus pe Adela și pe Mihai, care devine din ce în ce mai direct și ferm când îi spune Adelei să aibă mai multă grijă de sănătatea ei să mănânce și să doarmă mai mult.

Pe de altă parte, Călin și Raluca sunt din ce în ce mai implicați și mai pricepuți când vine vorba de grija pentru Bogdănel, astfel că acesta îi sugerează Ralucăi să adopte un copil și s=-l crească împreună.

În schimb, în casa Andronic, lucrurile nu stau prea bine. Deși Nuți a fost dată afară din casă de către Andreea, aceasta încă nu știe că a fost răpită și merge să clarifice lucrurile cu ea.

Însă, în casă dă peste Lucian, care o pune la punct și-i spune să respecte ceea ce Andreea a decis, adică să nu mai pună picorul în acea casă.

Andreea reușește să o sune pe Adela și să-i spună că a fost răpită de Silviu iar aceasta merge la locație, în ciuda insistențelor lui Mihai să nu meargă.

Chiar când ajunge la Andreea și încearcă să o salveze, apare Silviu și o amenință cu arma.

Între timp, Lucian se pregătește să îi îndeplinească dorințele lui Silviu, adică intră în direct pe post să facă o declarație.

Adela, sezonul 4. Ce trebuie să știi despre serial

Cel de-al patrulea sezon al serialului de ficțiune „Adela” este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, asemenea celorlalte.

Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe Antena PLAY.

Tot joia, imediat după serial, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Adela - Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x