Antena Căutare

Cele mai noi episoade Adela – Ce-i al tău e şi al meu, lider de audienţă. Momentul care i-a ținut pe români cu sufletul la gură

Telespectatorii au urmărit aseară în număr foarte mare continuarea ultimului capitol al poveştii Adela – Ce-i al tău e şi al meu. Cele mai noi episoade ale serialului au fost lider de piaţă la nivelul publicului naţional.

Cele mai noi episoade Adela – Ce-i al tău e şi al meu, lider de audienţă.

Aproape 1.5 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 21:32, evoluţia personajelor în cel mai nou sezon al serialului de la Antena 1. Cele mai noi episoade ale serialului s-au impus ca lider de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor de audienţă.

Vezi și: Ce s-a întâmplat în Adela sezon 4, episod cu episod. Serialul se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY

Serialul Adela de la Antena 1, printre preferințele românilor

Conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 20:23-23:07 serialul Adela a condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului naţional, cu un rating mediu de 6.8 puncte de rating și 17% cotă de piață.

Astfel, în intervalul 21:29-23:07, serialul Adela a condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, cu o audiență medie de 5.9 puncte de rating și 19.5% cotă de piață.

Şi la nivel urban, serialul Adela a fost prima opţiune a telespectatorilor, cu 5.5 puncte de rating şi 15% cota de piaţă. Ierarhia se păstrează şi la nivelul publicului naţional.

Vezi și: Adela Sezonul 4, episodul 14, 6 octombrie 2022. Mitu încearcă să o scoată pe Andreea din spitalul de psihiatrie

Ce s-a întâmplat în ultimele episoade din Adela - Ce-i al tău e și al meu

Cele mai noi episoade din Adela – Ce-i al tău e şi al meu i-au ţinut pe telespectatori cu sufletul la gură cu încercările lui Lucian (Daniel Nuţă) de a-şi duce răzbunarea la bun-sfârşit. Capabil de orice pentru a-şi vedea planul îndeplinit, Lucian a fost capabil inclusiv să îşi interneze soţia într-o clinică de psihiatrie, iar pentru a reuşi, a atras-o şi pe Nuţi (Anca Sigartău), de partea lui:

„Andreea nu e bine. Cel mai bine ar fi să o declarăm nebună!”. Deşi realizează că totul este o înscenare, Adela (Mara Oprea) şi Mihai (Alecsandru Dunaev) nu pot face nimic pentru a o ajuta pe Andreea.

„Iţi propun un schimb. Ai zis că eşti dispusă să faci orice ca să scapi de aici! Atunci, omoar-o pe Adela! Eu te scot de aici cu condiţia ca tu să o omori pe Adela. Apoi plecăm!”, i-a mai spus el Andreei.

Ce decizie va lua aceasta şi dacă va pune relaţia cu sora sa, Adela, pe primul plan, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Adela, joi, de la 20:30, la Antena 1.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-54 Urban, Urban all si National

Perioada 6 octombrie 2022

Adela sezon 4, episoadele 13 și 14 din 6 octombrie 2022. Lucian o internează cu forța pe Andreea. Ce îi cere pentru a o ...
Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe...
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022. Fecioarele vor întâmpina greutăți astăzi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022 spune că Fecioarele ar trebui să se mai odihnească....
Ultimele știri
x