Antena Căutare

Serialul Adela a fost lider de audienţă joi seara, la Antena 1

#dacăejoieAdela! Telespectatorii au urmărit aseară în număr mare continuarea poveştii Adela – Ce-i al tău e şi al meu. Cele mai noi episoade ale serialului s-au impus ca lider de audienţă, la nivel comercial, în intervalul comun de difuzare cu Masterchef. Peste 1.3 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 21:44, deznodământul celor mai noi episoade ale serialului Adela, de la Antena 1.

Serialul Adela a fost lider de audienţă joi seara, la Antena 1

Antena 1/ Adela

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 21:26-23:04, serialul Adela a condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, cu o audiență medie de 5.6 puncte de rating și 18% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro TV, cu MasterChef, cu o medie de 4.8 puncte de rating şi 15.2 cotă de piaţă.

Serialul Adela a fost lider de audiență

Aseară, telespectatorii au trăit alături de Adela (Mara Oprea) şi Mihai (Alecsandru Dunaev) marea bucurie de a-şi strânge în braţe băiatul, pe Bogdan, însă fericirea lor a fost imediat umbrită de durerea Andreei (Oana Moşneagu).

“Vreau sa mor! Nu mai pot! Am crezut că o să mă obişnuiesc cu ideea că Adela are un copil şi eu nu. Dar nu pot!”, i-a spus ea lui Nuţi (Anca Sigartău). Tot aseară, Martha (Carmen Ionescu) a revenit acasă după greaua intervenţie suferită şi i-a mărturisit lui Paul (Mihai Călin) „Merci că nu m-ai abandonat! Aveai tot dreptul! Nu vă merit!”, însă imediat starea ei de sănătate s-a înrăutăţit.

Citește și: Adela sezon 3, rezumat 14 aprilie 2022. Lucian îi propune Andreei să îi fure copilul Adelei. Marta ajunge, din nou, la spital

Tulburat de sosirea în casă a unui nou născut, Lucian (Daniel Nuţă) începe să o vadă pe Mona (Andreea Ibacka) şi copilul lor nenăscut peste tot, aşa că îi spune Andreei: „Ai zis că vrei un copil! Asta e şansa ta! Hai să luăm copilul Adelei!”. Dacă îşi vor pune sau nu planul în aplicare, telespectatorii vor afla urmărind cele mai noi episoade Adela, joi viitoare, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 3 se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-54 Urban, Urban all si National

Perioada 14 aprilie 2022

Adela sezon 3, rezumat 14 aprilie 2022. Lucian îi propune Andreei să îi fure copilul Adelei. Marta ajunge, din nou, la s...
Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Ultimele știri
x