Antena Căutare

America Express, 16 ianuarie 2023. Cine a câștigat prima imunitate de pe Drumul Aurului. Cum au reacționat concurenții

Cele 9 perechi de vedete au „luptat” cu toate armele pentru a câștiga prima imunitate de la America Express - Drumul Aurului. Echipele au trecut prin misiuni dificile până să ajungă la Irina Fodor, iar doar doi concurenți se vor bucura de cazare, bani, mâncare, transport și vacanță.

Colaj cu Irina Fodor și echipele America Express la acordarea imunității Galerie
Cele 9 perechi de vedete au „luptat” cu toate armele pentru a câștiga prima imunitate de la America Express - Drumul Aurului | Antena 1

A doua zi din America Express - Drumul Aurului a început pentru cele 9 echipe cu un traseu dificil. De data aceasta, Irina Fodor a pus în joc prima imunitate a noului sezon care le va aduce concurenților mai multe avantaje: cazare, bani, mâncare, transport și vacanță.

Perechile de vedete au trecut prin situații excepționale pentru a ajunge pe primul loc în punctul final, acolo unde prezentatoarea TV aștepta cu nerăbdare să ofere imunitatea.

„Și a mai trecut o zi, bravo vouă. Sunteți întregi, aș spune chiar că arătați bine. Și cel mai important este că ați ajuns toți aici, la mine. S-au întâmplat mai multe lucruri mai bune sau mai puțin bune, au fost probe mai grele sau mai ușoare.”, a spus Irina Fodor înainte de a anunța echipa cu imunitate.

Citește și: America Express, 15 ianuarie 2023. Irina Fodor a schimbat regulile jocului. Ce avantaj aduce Jokerul și de ce este important

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost puși să aleagă dacă vor să folosească Jokerul care sună cam așa: „poți scădea 30 de minute din ora la care ajungi în punctul de acordare a imunității”.

Hai să vezi ediția integral pe AntenaPlay.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au câștigat prima imunitate de la America Express - Drumul Aurului, difuzată pe 16 ianuarie 2023

Așadar, cei doi au decis să își folosească avantajul la prima imunitate de pe Drumul Aurului, fapt pentru care au obținut și victoria. Cei care au ajuns pe primul loc la Irina Fodor au fost Cătălin Bordea și Nelu Cortea, însă au fost detronați din clasament de Jokerul lui Cătălin Scărlătescu și al Doinei Teodoru.

„Dacă Dumnezeu a dat un pumn în stomac, eu l-am luat!”, a spus Cătălin Bordea.

Bucuria a fost una mare pentru Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, care vor avea parte de cazare, bani, mâncare, transport și vacanță.

Citește și: America Express, 15 ianuarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au început să plângă când au ajuns la șaman. Ce a urmat

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au ajuns pe locul 3 la Irina Fodor, în timp ce Melinda și Puya au fost pe locul 4. Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au calificat pe locul 5, iar Diana Bulimar și Larisa Iordache au obținut locul 6. Pe locul 7 au fost Bruja și Pufeh, pe locul 8 au ajuns frații Gavril, iar pe ultimul loc s-au clasat Bie Adam și mama ei, Mihaela Adam.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 16 ianuarie 2023. Cum a reacționat Andreea Bălan când a văzut ce trebuie să mănânce la o misiune. Ce a ... Ediția America Express de luni seară, lider de audiență. Urmează cursa pentru cea de-a doua imunitate, iar provocările c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x