Antena Căutare

America Express, 22 februarie 2023. Cine a pierdut cursa pentru ultima șansă. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla părăsesc competiția

Irina Fodor a dezvăluit ce echipă a fost eliminată în ediția de la America Express, în ediția 24 difuzată pe 22 februarie 2023. Ultima zi din Guatemala a adus un deznodământ nefericit pentru o echipă, chiar înainte de a pleca în următoarea țară de pe Drumul Aurului.

colaj foto irina fodor si cele trei echipe de la cursa pentru ultima sansa la america express 22 februarie 2023 Galerie
Irina Fodor a anunțat că Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au părăsit America Express în ediția 24 din 22 februarie 2023 | Antena 1

Ultima zi din Guatemala a trimis trei echipe într-o cursă aprigă pentru ultima șansă. Concurenții au dat tot ce au avut mai bun la fiecare misiune care le-a testat limitele, însă la final, vulturul a fost roșu pentru una dintre echipe.

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru și Cătălin Bordea și Nelu Cortea au luptat din greu pentru a nu ajunge pe ultimul loc la Irina Fodor și pentru a nu părăsi competiția, chiar înainte de a pleca în Columbia, ultima țară de pe Drumul Aurului.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 22 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, probleme de sănătate în timpul unei probe solicitante. Ce a pățit

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au părăsit America Express în ediția 24 din 22 februarie 2023. Vulturul a fost roșu

În urma unui vot tensionat, trei echipe au intra la cursa pentru ultima șansă care le-a testat limitele. Pe măsură ce competiția înaintează, misiunile au devenit și mai grele și i-au pus pe aceștia în ipostaze în care nu s-ar fi imaginat vreodată.

Pentru a afla destinațiile de pe traseu, concurenții au fost nevoiți să caute într-o sacoșa cu rufe murdare, să le spele, sau să spargă 20 ouă în capul localnicilor, conform tradiției guatemaleze.

Cursa pentru ultima șansă le-a purtat pe cele trei echipe în multe locuri inedite, printre care și o plantație de arbori de cacao unde au învățat să facă ciocolată, trecând prin toate etapele. De asemenea, înainte de a pleca spre destinația finală, concurenții au fost puși în fața unei alegeri. Ei au avut de vândut 20 de ciocolate, iar cei care au obținut mai mulți bani au primit un avantaj la ora de întoarcere. Ei au trebuit să decidă dacă vând repede sau scump.

Așadar, prima echipă care a ajuns prima la Irina a fost cea formată din Scărlătescu și Doina, urmată de Bordea și Cortea, dar având în vedere distanța scurtă de timp și faptul că ei au strâns mai mulți bani, clasamentul a fost întors.

„Ne-au vândut cu ceasul de la gară, ce să mai? Au vândut dublu, nu aveam nicio șansă, poate să ajungem cu două ore înaintea lor să ne păstrăm poziția”, a spus Doina.

Citește și: America Express, 22 februarie 2023. Concurenților li s-au spart ouă pe cap. Mesajul lui Bordea și Cortea pentru frații Gavril

Deși s-au salvat, actrița a mai mărturisit că este ofticată de poziția pe care se află pentru că partenerul ei nu a vrut să vândă mai scump ciocolatele.

„Uitați-vă, am rămas în concurs și ea d-asta e supărata. 2 lei, lasă-i. Tot acolo ajung, în Columbia”, a spus chef-ul care a încercat-o să o împace oferindu-i un pupic.

Pe ultimul loc s-au situat Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla și pentru că vulturul a fost rosu, cei doi au părăsit competiția, în ediția 24, chiar înainte de plecarea spre Columbia.

„Mi-ai schimbat viața pentru totodeauna, nu am cuvinte”, a spus Joaquin, după ce Irina a arătat totemul.

„Vreau să zic și eu un lucru: în viața mea nu aș fi făcut această cursă, dar dacă ar fi să o luăm de la capăt, tot așa aș vrea să mergem și cu același grup”, a adăugat și Ovidiu.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 22 februarie 2023. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, întâlnire neașteptată în cursă. Cine i-a ajutat la p... Mesajul lui Ovidiu Buta după ce el și Joaquin Bonilla au fost eliminați de la America Express. Ce a postat pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x