Antena Căutare

America Express, 22 februarie 2023. Concurenților li s-au spart ouă pe cap. Mesajul lui Bordea și Cortea pentru frații Gavril

Cătălin Bordea și Nelu Cortea le-au transmis un mesaj fraților Gavril care i-au trimis la cursa pentru ultima șansă. Concurenții au rezistat cu greu unei probe cu totul specială.

colaj foto catalin catalin bordea, nelu cortea si catalin scarlatescu Galerie
Concurenții le-au cerut localnicilor să le spargă ouă în cap, în ediția 24 | Antena 1

În ediția 24, concurenții au făcut cunoștință cu o nouă tradiție neobișnuită din Guatemala. „cascarones de carnival”, însemnând ouă de festival. Ei au avut de cărat 20 de ouă, apoi au avut de găsoit 20 de localnici care să le spargă pe capul lor, conform obiceiului de sărbătoare. Toate acestea, pentru că unele dintre ouă conțin indicii pentru a găsi următoarea destinație.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 22 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, probleme de sănătate în timpul unei probe solicitante. Ce a pățit

Ce mesaj le-au transmis Cătălin Bordea și Nelu Cortea fraților Gavril după ce i-au votat la cursa pentru ultima șansă, la America Express ediția 24 din 22 februarie 2023

Celor trei echipe nu le-a fost greu să găsească localnici dornici să îi ajute la această probă. Aceștia chiar au fost încântați în timp ce ei încasau ouă pentru a afla următoarea destinație din cursa contracronometru.

Primii ajunși la probă au fost Bordea și Cortea care nu au ratat momentul de a li se adresa fraților Gavril al căror vot i-a trimis la cursa pentru ultima șansă.

„Frații Gavril, frații Gavril... asta nu se uită, nu se iartă”, au spus ei în timp ce Cortea îi spăla chelia lui Bordea.

În echipa Scărlătescu - Doina, amândoi au încasat loviturile, însă chef-ul a avut o reacție savuroasă după ce o domnă și-a folosit toată puterea pentru a sparge un ou pe capul lui.

„Mânca-ți-aș gura ta! Pupă-mă, pupă-mă”, i-a spus acesta după ce a primit lovitura. „Ca să vedeți că pe mine domnele mă iubesc și acasă, dar și în Guatemala”, a mai glumit el.

Citește și: America Express, 20 februarie 2023. Concurenții și-au dat note în funcție de simpatii. Cum a reacționat Puya: „Mă așteptam”

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 22 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, probleme de sănătate în timpul unei probe solicitante. Ce a păț... America Express, 22 februarie 2023. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, întâlnire neașteptată în cursă. Cine i-a ajutat la p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x