Antena Căutare

America Express, 22 februarie 2023. De ce a apărut Cătălin Scărlătescu singur la careu. Ce a pățit Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu a apărut la careu fără Doina Teodoru, după ce aceasta s-a confruntat cu probleme de sănătate. Cei doi au trecut prin momente grele care au stârnit îngrijorare, la finalul cursei anterioare.

colaj foto catalin scartlatescu si concurentii america express la careu 22 feburarie 2023 Galerie
Cătălin Scărlătescu a apărut singur la careu, în ediția 24 | Antena 1

La începutul ediției 24 din 22 februarie 2023, Cătălin Scărlătescu și-a făcut apariția la careu fără partenera lui, Doina Teodoru, spre uimirea telespectatorilor, dar și a concurenților. Irina Fodor a explicat ce s-a întâmplat, iar chef-ul a dezvăluit prin ce a trecut în ziua anterioară iubita lui și care este motivul pentru care a venit neînsoțit.

Întreaga situație a stârnit îngrijorare printre echipe, iar cu toții au așteptat nerăbdători să afle care este acum starea ei și ce se va întâmpla în continuare.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 21 februarie 2023. Motivul pentru care două echipe au fost penalizate în cursa pentru imunitate. Ce s-a întâmplat

Doina Teodoru a avut nevoie de ajutor medical la America Express, ediția 24 din 22 februarie 2023. Ce s-a întâmplat

După o cursă istovitoare, Doina Teodoru a avut nevoie de ajutorul medicilor și chiar a ajuns la perfuzii. Pe fondul oboselii, corpul ei a cedat și a nu a mai putut să facă față.

„Cătălin e singurel astăzi, Doinei i s-a făcut rău. A avut tensiunea 9 și acum e cu perfuzii”, a dezvăluit prezentatoarea show-ului.

„Cum am ajuns la Irina i s-a făcut rău. Pe mine m-a speriat. A venit spre mine, s-a transformat”, a povestit și Scărlătescu.

„Eu nu pot să-mi explic de unde a venit starea asta. Efectiv am avut o stare de leșin. Am avut o stare de leșin. Nu am mai văzut nimic în fața ochilor, mi s-a tăiat filmul, mi s-a făcut rău și știam că trebuie să mă întind, în cazul în care o să mi se facă rău, să nu mă lovesc”, a mărturisit Doina.

Cu toate acestea, pentru a mai îndulci situația, fetele de la Andre care au fost imune le-au făcut un cadou inedit colegilor: bomboane de ciocolată pregătite chiar de ele.

„Ca de fiecare dată când primim un cadou, e un gest foarte drăguț ca cineva din imunitate să se gândească la tine”, a spus bucuroasă Bie.

Și Puya și Melinda au pregătit mai multe cadouri pentru ceilalți concurenți. „Noi am dormit la Pompieri și aveau o cutie plină de cărți, în engleză. Am luat din ele pentru fiecare”, a dezvăluit rapperul.

Pentru frații Gavril el a adus o carte despre „cum să funcționeze ca un creier”, în timp ce pentru chef Scărlătescu, una despre cum să gătească fără sare. Bordea a primit și el o carte despre finanțe, iar pentru Cortea a pregătit una SF.

„Cumva m-am entuziasmat. Dar ori e un mesaj, că mă faci prost pe față, sau chiar mi-ai adus o carte care să-mi folosească”, a spus Jean.

„Puya pentru noi e o surpriză constantă”, au dezvăluit Ovidiu. Și Andreea Antonescu și Andreea Bălan au primit una cu Jane Fonda făcând fitness.

Citește și: America Express, 20 februarie 2023. Puya și Melinda, schimb de replici acide în stradă. Ce și-au reproșat: „Vrei să te potolești?”

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express își menține poziția de lider de audiență. Diseară, de la 20:30, Cătălin Scărlătescu apare fără Doina Teo... America Express, 22 februarie 2023. Ce echipe intră în cursa pentru ultima șansă. Votul a rupt o alianță. „Avem o înțele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x