Antena Căutare

America Express, 29 ianuarie 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au „furat” mașina fraților Gavril. Ce a recunoscut Andreea Bălan

În ediția a noua a emisiunii America Express, din 29 ianuarie 2023, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au „furat” mașina fraților Gavril. Au fost și concurenți care s-au certat, în drumul lor către Xochimilco.

colaj cu imagini cu fratii gavril, nelu cortea si catalin bordea, catalin scarlatescu cu mainile in cap si doina teodoru Galerie
Frații Gavril au fost uimiți atunci când au văzut că Bordea și Cortea s-au priceput mai bine la găsit o mașină, în ediția 9 a emisiunii America Express | Antena 1

Jean și Dinu Gavril stăteau de vorbă cu un taximetrist ca să îl convingă să îi ducă la Xochimilco, următorul punct de întâlnire stability de Irina Fodor. Nu mică a fost surpriza celor doi atunci când au văzut că Nelu Cortea și Cătălin Bordea le-au „furat” mașina!

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au „furat” mașina fraților Gavril, în ediția 9 a emisiunii America Express, din 29 ianuarie 2023

Jean și Dinu Gavril au terminat misiunea inspirată din opera și viața artistei Frida Kahlo și au descoperit că trebuie să plece spre Xochimilco, următorul punct de întâlnire cu Irina Fodor. Cei doi au abordat un șofer de taxi, dar omul le-a zis că așteaptă un client, așa că au plecat mai departe. Din urmă i-a ajuns echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Și aceștia s-au dus la respectivul șofer de taxi, însă se pare că au reușit să îl înduplece să îi ia. Practic, folosindu-se de abilitățile lor de convingere, i-au zis șoferului să meargă singur să își ia banii de la clientul pe care îl aștepta, pentru a putea continua drumul cu ei.

Citește și: America Express, 29 ianuarie 2023. Ce echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă. Ce concurentă n-a putut participa

„Uite, mă! Să nu zici că s-a urcat în taxi. Eu nu înțeleg. Băi, frate! Ce vrăjeală le bagă?! Nici măcar nu mă supăr! Nu știu care e faza cu noi, de ce nu ne ia lumea…”, a zis Jean Gavril, surprins de cele întâmplate.

Între timp, Cătălin Scărlătescu a răbufnit, în mașina unui localnic din Mexic. Au urmat replici acide între el și iubita lui, Doina Teodoru.

Cătălin Scărlătescu a răbufnit în mașina unui localnic după un schimb de replici acide cu Doina Teodoru, la America Express, ediția 9 din 29 ianuarie 2023

În timp ce se afla în mașina unui localnic, în drum spre următoarea misiune, Cătălin Scărlătescu a răbufnit și între el și Doina Teodoru a luat naștere un schimb acid de replici.

„Mai taci din gură!”, a spus Cătălin, extrem de nervos și stresat.

„Relaxează-te un pic, ești foarte nervos! Tu nu auzi ce zice omul ăla”, a fost replica Doinei, care a încercat să aplaneze conflictul.

Citește și: America Express, 29 ianuarie 2023. Puya și Melinda, uimiți de gestul unui șofer. Ce a pățit Cătălin Scărlătescu

Când a auzit replica iubitei sale, Scărlătescu și-a pus mâinile în cap.

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla s-au enervat ți au răbufnit, la America Express

Stresul a fost mare și pentru echipa formată din Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla. Din cauza dificultății misiunii, cei doi au ajuns chiar să cedeze nervos și să se certe cu mexicanii. În goana după Joker, emoțiile au fost mari și destul de greu de gestionat, atunci când totul este contracronometru.

Refuzul trăcătorilor de-ai ajuta a fost lucrul ce i-a făcut să răbufnească.

„De trei săptămâni suntem aici și sunteți primii mexicani care nu vor să ne ajute”, au zis ei trecătorilor.

Andreea Bălan a dezvăluit de ce Andreea Antonescu e cea care citește toate plicurile primite de la Irina Fodor, la America Express

La proba cu pepenii, Andreea Bălan nu a înțeles foarte bine cerința, motiv pentru care s-a complicat mai mult decât era cazul.

„Eu citesc un cuvânt da, unul nu! Nu ați văzut că toate plicurile le dau Andreei? Nu ați văzut că doar ea citește plicurile? Pentru că eu nu citesc! Nu am răbdare! Citește ea și ea zice misiunea!”, a fost dezvăluirea pe care a făcut-o Andreea Bălan despre colega ei de echipă, Andreea Antonescu.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 9 a emisiunii America Express ca să descoperi ce s-a întâmplat.

Hai să vezi întreg episodul pe AntenaPlay.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 29 ianuarie 2023. Puya și Melinda, uimiți de gestul unui șofer. Ce a pățit Cătălin Scărlătescu... America Express, 29 ianuarie 2023. Ce echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă. Ce concurentă n-a putut participa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x