Antena Căutare

America Express, 6 decembrie 2023. Ce probleme de sănătate a acuzat Tony Galeș în cursă. Fiica ei a privit-o cu îngrijorare

Urmează o cursă năucitoare pentru ultima șansă, în care concurenții vor schimba decor după decor și-și vor exploata abilitățile într-o varietate de domenii. Prima misiune îi introduce pe concurenți în istoria Ecuadorului! America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția 32 din 6 decembrie 2023.

colaj foto cele trei echipe care participă la jocul pentru amuleta la america express 6 decembrie 2023 Galerie
Tony Galeș a acuzat probleme de sănătate în cursa pentru ultima șansă la America Express, sezonul 6 ediția 32 din 6 decembrie 2023. Ce echipă a fost penalizată | Antena 1

Văzută una dintre țările pașnice din de pe continentul latin, Ecuatorul a experimentat un șir lung de decepții prezidențiale cu puține excepții. Astăzi statul de la Ecuador se ține cu greu pe linia de plutire! Politica de centru-stânga este departe de a șterge fisurile dintre indigeni și așa numita populație majoritară, cu atât mai mult de a șterge diferențele dintre bogați și săraci.

Pe fondul unui adevărat circ politic colorat de toate speciile de platforme program, masa electorală și-a pierdut încrederea într-un viitor mai bun, dar atâta timp cât există banane, petrol și creveți în Pacific, Ecuatorul poate sta picior peste picior la masa rotundă a lumii sau chiar să se simtă în centrul atenției, ne spune povestitorul Marius Damian, care ne introduce în atmosfera probei de astăzi. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Cine sunt concurenții de la America Express sezonul 6. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Soarelui

Ce probleme de sănătate a acuzat Tony Galeș în cursă. Fiica ei, Ada Galeș, a privit-o cu îngrijorare. Află ce s-a întâmplat în ediția din 6 decembrie 2023, pe Drumul Soarelui

Misiunile de astăzi sunt o incursiune profundă în realitățile complexe ale Ecuadorului contemporan, desigur, după ce este studiată puțin mai mult istoria! “Dragilor, acum să facem nițică politică!”, anunță Irina Fodor. Cu fiecare nouă misiune, concurenții se apropie mai mult de a înțelege istoria și cultura acestei țări fascinante.

Misiunea de la începutul zilei de astăzi îi aduce pe concurenți cel mai aproape de un monument construit în onoarea celui mai iubit președinte al Ecuadorului. Proba le cere să rețină cât mai multe lucruri aleatoriu, iar când echipele ajung la Irina vor fi întrebate punctual despre câteva aspecte. Răspunsurile corecte le vor aduce plicul cu indicii pentru următoarea probă, în timp ce răspunsurile greșite îi vor trimite înapoi la mausoleu pentru a căuta răspunsurile corecte.

Căldura este puternică, distanțele lungi de la Irina Fodor până la monument și înapoi, iar echipa Tony și Ada Gales este greu încercată de o durere fizică. Tony Galeș aproape că nu poate respira din cauza unei contracturi dobândite, declară ea, în urma probei care le-a cerut echipelor să vâslească. Din cauza durerilor din zona pieptului, care oa pasă, greu, respirația îi este îngreunată, iar alergatul la fel.

“Aș fi vrut să respir mai mult pentru că aveam nevoie de aer, însă dacă deschideam mai mult capacitatea, mă săgeta durerea și nu puteam să fac asta!”, spune Tony Galeș la testimoniale.

Din cauza faptului că echipa Tony și Ada Galeș au greșit răspunsurile, Irina Fodor le-a dat de ales fie să parcurgă din nou drumul până la mausoleu, fie să accepte o penalizare de trei minute, și primesc următoarea întrebare.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Giulia și Vlad au câștigat jocul de amuletă și Joker-ul la America Express. Concurenții, șocați de provocările junglei amazoniene

America Express, 6 decembrie 2023. Cine intră la cursa pentru ultima șansă. Votul a scos la iveală noi alianțe neaștepta... America Express, 6 decembrie 2023. Strategia la care a apelat Laura Giurcanu să vândă pește. Ce „avantaj” au Giulia și V...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x