Antena Căutare

America Express, 6 martie 2023. Irina Fodor a anunțat cele trei echipe care s-au calificat la jocul pentru amuletă

Patru echipe de la America Express au luptat pentru a se califica la al doilea joc de amuletă din a doua etapă din Columbia, însă doar primele trei au reușit.

colaj foto irina fodor si doina scarlatescu si puya melinda Galerie
Irina Fodor a anunțat cele trei echipe care s-au calificat la jocul pentru amuletă | Antena 1

După ce Andreea Bălan și Andreea Antonescu au obținut imunitatea și au plecat la hotel, clelelalte 4 echipe au pornit într-o nouă cursă care avea ca miză calificarea la jocul de amuletă. Echipele au pornit în cursă în funcție de pulsul avut la testul fricii de necunoscut: Primii Cătălin Bordea și Nelu Cortea, apoi Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, urmați de Jean Gavril și Dinu și apoi de Puya și de Melinda.

Ordinea s-a schimbat în cursă, pentru că primii care s-au înscris pe caietul Irinei Fodor pentru calificarea la jocul de amuletă au fost Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru: „Am plecat rachetă de acolo”, a spus îndrăgitul chef. „Turbo ați fost!”, le-a răspuns Irina Fodor.

Citește și: America Express, 6 martie 2023. Cum a fost noaptea cu cătușe pentru concurenți. Ce mesaj i-a trimis Doina Teodoru Irinei Fodor.

Ce echipe s-au calificat la al doilea joc de amuletă din a opta etapă America Express

Pe locul 2, cu calificare la joc și cazare asigurată au fost Bordea și Cortea: „Pe locul 2. După Scărlă? Avem cazare ceea ce e perfect”, a spus Nelu Cortea.

A treia echipă ajunsă la Irina Fodor și ultima calificată la jocul de amuletă a fost cea formată din Puya și Melinda.

„Ne mai ridică moralul. Prima noastră reușită după toate zilele astea”, au spus cei doi.

Jean și Dinu, ajunși pe locul 4, cu foarte puțin timp după Puya și Melinda, au plecat în căutare de cazare.

„Mă oftic că n-am intrat. Speram să ne calificăm. Nu aveam chef să caut cazare”, a conchis Jean Gavril.

Citește și: America Express, 6 martie 2023. Jean Gavril, supărat pe verdictul polițistului. De ce Puya și Melinda au primit dublă penalizare

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

PE ACEEAȘI TEMĂAmerica Express, 28 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, reacție neașteptată când a fost prins din urmă de Andreea Bălan

America Express, 6 martie 2023. Concurenții au fost supuși la testul fricii de necunoscut. Cum au făcut față metodelor d... Cine este și cum arată iubita lui Dinu Gavrilă de la America Express. Iulia este de o frumusețe răpitoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x