Antena Căutare

Cine este Pufeh de la America Express 2023. Concurentul lucrează cu vedete celebre de la noi

Pufeh s-a aventurat pe Drumului Aurului de la America Express 2023 alături de prietena lui, Bruja. Cine este el și cu ce se ocupă.

Pufeh și Bruja la America Express Galerie
Pufeh de la America Express 2023 | Antena 1

Pufeh este concurent în America Express 2023 și face echipă cu Bruja, pe numele ei real Teodora Mîzgoi, o cântăreață de muzică trap care a colaborat cu nume mari din muzică printre care Connect-R, Sasha Lopez, Killa Fonic, Irina Rimes sau Macanache.

Pufeh s-a născut în 1994, are 1,65 înălțime și 80 kg.

Cei doi au pornit împreună pe Drumul Aurului hotărâți să-și depășească limitele în cele mai dificile situații. Pufeh este cunoscut în mediul online pentru că lucrează cu vedete celebre de la noi din țară.

Cine este Pufeh de la America Express 2023

Pufeh are 28 de ani și este creator de conținut din Cluj. Are o comunitate de fani de peste 19 mii de urmăritori pe Instagram, acolo unde își ține fanii la curent cu toate tendințele de make-up din fiecare perioadă a anului, dar și cu secrete și sfaturi pentru urmăritori. Pe lângă toate acestea, Pufeh este pasionat și de călătorii, iar acest lucru se poate vedea și din imaginile pe care le postează în mediul online.

Pufeh este foarte bun prieten cu influencerițe precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan sau Laura Giurcanu.

Pasiunea lui pentru modă și produse cosmetice l-a adus mai aproape de cele două foste concurente Asia Express, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan. Cei trei administrează o afacere în industria textilă, una de costume de baie pentru fete și una de articole vestimentare și accesorii.

Citește și: Jurnal de America Express, episodul 5. Bruja și Pufeh au avut nevoie de îngrijiri medicale: „Nu credeam că o să leșin la TV”

Pufeh a venit cu gânduri mari la America Express, determinat să-și depășească limitele.

„Pentru noi, participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor noastre. Ieșirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță. Superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales și emoțională. Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, tradiții si obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-a împins să acceptăm provocarea America Express”, a declarat Pufeh.

Pufeh, primele impresii despre America Express: „Nu credeam vreodată”

Experiența America Express este mai dură decât se aștepta Pufeh și asta a recunoscut-o chiar el. Cu toate că a intrat în competiție determinat să-și depășească propriile limite, se pare că a fost surprins de anumite reacții ale sale din emisiune.

Citește și: Cum și-au depășit limitele pe Drumul Aurului două echipe de la America Express. Prin ce au trecut Bruja și Pufeh și frații Gavril

„Eu nu credeam vreodată că o să urc un munte sau că o să fac sport. Nu credeam vreodată că o să leșin la televizor. Sau că o să plâng la televizor. Sunt multe experiențe prin care mi-am depășit limitele. Cumva, eu trăiam într-o bulă și eram foarte liniștit. Am trecut și prin cartiere dubioase”, a explicat Pufeh de la America Express 2023, despre experiența trăită pe Drumul Aurului.

Pe traseul ce va străbate Mexic, Guatemala și Columbia, Pufeh și Bruja au intrat în competiția America Express 2023 cu alte opt echipe: Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei, Mihaela.

America Express, 15 ianuarie 2023. Irina Fodor a schimbat regulile jocului. Ce avantaj aduce Jokerul și de ce este impor... Cine este Bruja de la America Express. Care este numele real din buletin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x