Antena Căutare

Concurenții America Express intră în ringul de wrestling la cursa pentru ultima șansă! Ieri seară, emisiunea a fost lider de piață

Ediția America Express de ieri seară a fost una închinată curajului, probele uluindu-i pe concurenți. Cursa a și debutat cu semnarea unui contract cu sânge – Pacto de sangre – care le-a dat de înțeles că îi așteaptă o întrecere grea, una în care s-a pus la bătaie a doua amuletă de 1.000 de euro și cea de-a doua imunitate.

America Express a fost lider de piață cu ediția difuzată pe 24 ianuarie 2023, la Antena 1

Antena 1

Cele trei echipe care s-au calificat la jocul de amuletă au fost frații Gavril, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, respectiv Larisa Iordache și Diana Bulimar, cu toții fiind nevoiți să dea testul curajului suprem: înfruntarea unui taur într-o arenă!

Reality show-ul America Express a fost lider de piață cu ediția difuzată pe 24 ianuarie 2023, la Antena 1

Miza a fost spargerea unor pinate pentru a obține literele cu care să scrie pe o capă de toreador un mesaj simbolic pentru competiție: El Dorado. Amuleta a fost câștigată de frații Gavril, iar cursa a continuat cu o nouă probă surprinzătoare pentru competitori: un joc mexican cu electroșocuri. Punctul culminant al întrecerii a fost câștigarea celei de-a doua imunități în Mexico City - iar echipa care a plecat la hotel să ciocnească un pahar de vin cu Puya și Melinda (deținătorii primei imunități) a fost cea formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Probele curajului suprem de pe Drumul Aurului se adaugă astfel provocărilor nemaiîntâlnite într-o competiție televizată, care fac din America Express prima opțiune a telespectatorilor români. Ediția difuzată de Antena 1 ieri seară, în intervalul 20:25 – 00:07, a condus topul audiențelor cu o medie pe publicul comercial din mediul urban de 9.4 puncte de rating și 27.6% cota de piață, în vreme ce postul concurent se clasa pe locul al doilea cu o medie de 6.2 puncte de rating și 18.4% cota de piață. La orașe, Antena 1 a fost lider de piață cu o medie de 7.5 puncte de rating și 19.5% cota de piață, urmată de postul concurent cu 6.5 puncte de rating și 16.9% cota de piață. În minutul de aur de la 21:48, aproape 1,9 milioane de telespectatori au urmărit în fața micilor ecrane cursa de pe Drumul Aurului.

Citește și: America Express, 24 ianuarie 2023. Momente emoționante pentru concurenți la cazare. Gestul neașteptat făcut de o localnică

Totodată, Antena 1 a condus clasamentul audiențelor ieri la nivelul întregii zile, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, înregistrând o medie de 3.5 puncte de rating și 20.2% cota de piață, în vreme ce principalul competitor, postul concurent înregistra atunci 3.3 puncte de rating cu 19.4% cota de piață. Și pe intervalul orar din prime time, 19:00 – 23:00, Antena 1 s-a impus ca lider de audiență la nivelul publicului comercial, înregistrând 8.3 puncte de rating cu 22.9% cota de piață.

În seara aceasta, de la ora 20:30, cea mai periculoasă aventură la capătul lumii continuă! Concurenții se vor confrunta, pentru prima dată pe Drumul aurului, cu provocarea de a găsi cazare într-o metropolă precum capitala Mexicului. Dinamica și energia unui astfel de oraș este cu totul diferită față de localitățile mici prin care au trecut până acum – așadar, echipele vor fi din nou surprinse în această competiție. Urmează cursa pentru ultima șansă – așadar, Irina Fodor va alinia concurenții la careu pentru a face anunțul cel mai de temut: care sunt perechile de vedete situate pe ultimele două locuri. Nu în ultimul rând, votul tuturor participanților va decide cea de-a treia echipă din cursa pentru ultima șansă, una în care se vor da lupte la propriu! Concurenții vor intra în ringul de lucha libre, wrestlingul mexican – și da, vor lupta! Ba chiar vor avea un antrenor care îi va pregăti de confruntări. Și pentru că vorbim despre o experiență care îi trece pe competitori prin toate stările și emoțiile, următorul pas va fi… să se transforme în mariachi și să-și formeze o trupă muzicală! La finalul serii, destinul echipei aflate pe ultimul loc va fi decis de… culoarea vulturului din cutia deschisă de Irina Fodor. Care sunt echipele care intră în cursa pentru ultima șansă, cum vor face față noilor misiuni și care va fi deznodământul serii telespectatorii vor afla în ediția America Express – Drumul Aurului difuzată de Antena 1 diseară, de la ora 20:30.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, All urban și Național

Perioada 24 ianuarie 2023

America Express, 24 ianuarie 2023. Cine a câștigat a doua imunitate din etapa 2 pe Drumul Aurului. Cui i-a dedicat echip... De ce Larisa Iordache și Diana Bulimar își spun ”Gogo”. Cum a apărut porecla concurentelor de la America Express...
Zodii care iubesc persoana greșită pe 3 aprilie 2023. Nativii care au probleme pe plan amoros
Inima poate știe ce vrea, dar uneori cealaltă persoană nu simte același lucru. Ultimul lucru...
Horoscopul zilei de 3 aprilie 2023. Racii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 aprilie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x