Antena Căutare

America Express, 17 ianuarie 2023. Cine a câștigat a doua imunitate de pe Drumul Aurului. Ce echipă s-a salvat de la eliminare

După ce Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au câștigat prima imunitate de la America Express - Drumul Aurului, alte 8 echipe au rămas în competiție pentru cea de-a doua imunitate a reality show-ului. Hai să vezi ce pereche de vedete a fost salvată de la eliminarea de mâine.

Irina Fodor a dezvăluit ce echipă a câștigat a doua imunitate din primul stage de la America Express

Antena 1

În ediția 3 din America Express - Drumul Aurului, 8 echipe s-au luptat pentru o amuletă impresionantă și a doua imunitate. Diana Bulimar și Larisa Iordache au reușit să câștige avantajul de la jocul de amuletă, motiv pentru care au plecat primele în următoarea cursă.

Situațiile dificile, momentele tensionate și replicile acide nu au întârziat să apară pe drumul spre Irina Fodor. Concurenții au avut de trecut probe care le-au dat mari bătăi de cap, depășindu-și limitele fizice și psihice.

Citește și: America Express, 16 ianuarie 2023. Cum a reacționat Andreea Bălan când a văzut ce trebuie să mănânce la o misiune. Ce a urmat

Pentru început, perechile de vedete au fost nevoite să ajungă în Queretaro cu un turn din napolitane, ca mai apoi să îndeplinească o misiune complicată. Cu cât turnul e mai mic, cu atât au avut de degustat mai multe „delicii” mexicane, precum scorpioni și larve de furnici de la „ruleta deliciilor”.

Hai să vezi întreaga ediție din America Express pe AntenaPlay.

Larisa Iordache și Diana Bulimar au câștigat a doua imunitate din America Express - Drumul Aurului, din ediția 3 de pe 17 ianuarie 2023

Drumul a fost unul lung până la Irina Fodor. Echipele au avut de trecut misiuni neașteptate și de urcat o mulțime de trepte pentru a pune „mâna” pe cea de-a doua imunitate de la America Express - Drumul Aurului.

Larisa Iordache și Diana Bulimar au reușit să ajungă primele la prezentatoarea TV, motiv pentru care se vor bucura de cazare și mâncare, dar vor scăpa și de cursa pentru ultima șansă de mâine.

Concurentele au sărit de fericire și s-au îmbrățișat la aflarea vești: „Pentru noi imunitatea este un confort psihic. Am zis că începem ușor să ne prindem și asta îmi dă putere să merg mai departe”.

Citește și: America Express, 15 ianuarie 2023. Irina Fodor a schimbat regulile jocului. Ce avantaj aduce Jokerul și de ce este important

Cele două au primit din partea Irinei Fodor un vin pentru a sărbători prima lor victorie din America Express - Drumul Aurului.

„O să luați masa împreună cu Doina și Cătălin pentru că și ei sunt imuni”, le-a informat prezentatoarea TV.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 17 ianuarie 2023. Unde au fost duși Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru de un mexican. Ce le-a arătat... America Express, din nou lider de piață. Urmează ultima cursă în fața eliminării. Ce echipă riscă să plece acasă în acea...
Ultimele știri
x