Antena Căutare

Finala America Express, 22 martie 2023. Doina Teodoru, recunoscută într-un sat din Columbia. Cum a reacționat: „Nu pot să cred”

Doina Teodoru a fost recunoscută într-un sat din Columbia, în timp ce ea și Scărlătescu se aflau în mașină, către destinația următoare. Vedeta a fost șocată să afle că o localnică de peste Ocean știe cine este.

Doina Teodoru a fost recunoscută într-un sat din Columbia, în timp ce ea și Scărlătescu se aflau în mașină

Antena 1

Deși Scărlătescu și Doina au plecat pe ultimul loc de la proba de gătit arepas, cei doi au fost extrem de norocoși găsind o mașină care să îi ducă la următoarea destinație. Concurenții au făcut și un mic popas pentru a schimba mașina, însă nu se așteptau a ce a urmat. Doina a fost recunoscută de fiicele familiei care i-a ajutat și nu i-a venit să creadă că o doamnă dintr-un sat din Columbia știe cine este ea.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Finala America Express, 21 martie 2023. La ce strategii au apelat echipa Andre și Doina Teodoru la proba de adunat nămol cu trupul

Cum a reacționat Doina Teodoru când a aflat că o localnică știe cine este, la America Express, ediția 40 din 22 martie 203

După ce au schimbat mașina, în drum spre următoarea misune, doamna care i-a luat la autostop le-a făcut o dezvăluire cu totul neașteptată. Localnica a dezvăluit că fiicele sale au recunoscut-o pe Doina imediat ce au văzut-o.

Actrița a fost șocată și a rămas fără cuvinte în timp ce doamna îi povestea cum au reacționat fetele ei atunci când au văzut pe cine a ajutat.

„M-au văzut fetele ei pe Youtube! Nu pot să cred!”, a fost prima reacție a actriței când localnica i-a povestit că un clip cu ea de pe internet a ajuns până în Columbia,

„Fiica ei a zis că i se pare că sunt cunoscută și când Cătălin a vrut să îi arate un filmuleț cu mine pe Yotube a zis: A, păi, da! Te știu fetele mele”, a mai povestit Doina.

„Am rămas șocată. Ia uite cum am ajuns într-un sat din Comubia”, a mai ținut să adauge iubita lui Scărlătescu, extrem de surprinsă, dar și de bucuroasă.

Citește și: Finala America Express, 20 martie 2023. Cătălin Scărlătescu, fascinat de frumusețea iubitei sale. Cum a arătat Doina costumată

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 22 martie 2023. Echipa Andre, accidentare în bucătărie. Cum s-a descurcat Scărlătescu la proba d... Finala America Express, 22 martie 2023. Ce echipă a primit al doilea cufăr. Irina Fodor a așteptat perechile cu o surpri...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Ultimele știri
x