Antena Căutare

Semifinala America Express, 14 martie 2023. Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de ajutorul medicului. Ce a pățit concurentul

Cătălin Scărlătescu a trecut prin momente dificile și a primit ajutor medical în semifinala America Express de pe 14 martie 2023.

colaj foto cu catalin scarlatescu la america express Galerie
Cătălin Scărlătescu a trecut prin momente dificile la America Express | Antena 1

Cătălin Scărlătescu a fost pus într-o situație de-a dreptul neașteptată în semifinala America Express de pe 14 martie 2023. Concurentul a avut nevoie de ajutorul medicului, după ce s-a întors din cursă.

După ce a căutat Dorados alături de Doina Teodoru, Cătălin Scărlătescu a început să se simtă rău. Camerele de filmat au surprins momentul în care acesta abia se mai ținea pe picioare, vizibil amețit.

Citește și: Semifinala America Express, 13 martie 2023. Cum a reacționat Nelu Cortea când l-a revăzut pe Cătălin Bordea

„Cert e că am ajuns la Irina, i-am arătat florea, iar în momentul în care Irina ne-a zis să plecăm mie mi s-a încețoșat văzul. Auzeam niște voci pe lângă mine, o vedeam pe Irina, o vedeam pe Doina, dar nu înțelegeam care este treaba cu rucsacii. Nu știu ce scria, nu recunoșteam sacii. Nu știu ce s-a întâmplat în momentul ăla!”, a mărturisit el.

Cătălin Scărlătescu a apelat la ajutorul medicului, după ce s-a simțit rău în semifinala America Express de pe 14 martie 2023

În timp ce se îndepărtau de Irina Fodor, Cătălin Scărlătescu a prins-o pe Doina Teodoru de mână pentru a-i da de înțeles că nu se simte bine. Concurenta a înțeles rapid că partenerul său are o problemă.

„M-a prins de mână și mi-am dat seama că se întâmplă ceva rău cu el”, a mărturisit iubita lui Cătălin Scărlătescu.

Concurentul a simți nevoia să se așeze pe banca, ca mai apoi să primească ajutor medical.

Citește și: Semifinala America Express, 13 martie 2023. Irina Fodor a dat vestea ce i-a amuțit pe concurenți. Ce s-a întâmplat

„M-a luat o amețeală ciudată. Mă țin de asta, e bine.”, a mai adăugat el.

„Trebuie să te oxigenezi, ești alb la față”, a spus medicul.

Echipa de producție a găsit o soluție pentru concurent, după ce l-a văzut în starea în care se află. Acesta a fost nevoit să meargă la hotel pentru odihnă, iar dacă este cazul va face și o perfuzie.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Citește și: Semifinală America Express, 13 martie 2023. Doina Teodoru a trecut prin momente de panică: „Avea un cuțit!”. Ce a făcut Bordea

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Marea Finală a celui mai dur reality show din România va avea loc pe 26 martie 2023.

Semifinala America Express, 14 martie 2023. Concurenții au fost puși într-o situație neașteptată. Ce decizie au luat... Semifinala America Express, 14 martie 2023. Concurenții au primit scrisori de la cei dragi. De ce a izbucnit în lacrimi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x