Rețeta friptură de cangur în sos de vin cu piure de cartofi și legume caramelizate
Pentru atunci când vrei să încerci altceva decât mâncărurile cu care te-ai obișnuit, această rețetă de Friptură de cangur în sos de vin cu piure de cartofi și legume caramelizate te poate inspira.
Publicat: Luni, 28 Mai 2018, 20:44 | Actualizat: Sambata, 12 Decembrie 2020, 12:42- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Pentru atunci când vrei să încerci altceva decât mâncărurile cu care te-ai obișnuit, această rețetă de Friptură de cangur în sos de vin cu piure de cartofi și legume caramelizate te poate inspira.
Ingrediente pentru rețeta Friptură de cangur în sos de vin cu piure de cartofi și legume caramelizate:
- carne de cangur
- sare
- piper
- vin roșu
- zucchinni
- baby morcovi
- cartofi
- unt
- smântână
- usturoi
- făină
- zahăr brun
- oțet balsamic
Mod de preparare pentru rețeta Friptură de cangur în sos de vin cu piure de cartofi și legume caramelizate:
Carnea de cangur porționată și asezonată cu sare și piper se rumenește la tigaie în ulei încins, la foc iute pentru 2 minute pe fiecare parte, apoi se contin
Apoi se continuă prepararea ei la foc mediu, acoperită și frăgezindu-se cu vin.
Între timp se prepară o reducție de vin roșu și un piure de cartofi.
Legumele se trag la tigaie, tăiate julien, apoi se adaugă puțin zahăr brun și oțet balsamic pentru a se carameliza.
Poftă bună!