Hamburger de vită
Simplu, delicios și pe placul tuturor, dar în special al copiilor, un hamburger de vită, bun de servit în orice moment al zilei!
Publicat: Luni, 30 Aprilie 2018, 21:56 | Actualizat: Marti, 16 Martie 2021, 23:12Simplu, delicios și pe placul tuturor, dar în special al copiilor, un hamburger de vită, bun de servit în orice moment al zilei!
Ingrediente pentru hamburger de vită
- 1 kg carne de vită, tocată
- ketchup
- muștar
- ceapă
- salată verde
- piper
- sare
- maioneză
- chifle pentru hamburgeri
- felii de bacon
- cașcaval felii
- roșii
Mod de preparare pentru hamburger de vită
Carnea tocată se amestecă cu o lingură de ketchup și o lingură de muștar, sare și piper și se pune la frigider pentru 45 de minute.
Se taie mărunt salata verde iar ceapa și roșiile în rondele.
Se scoate carnea din frigider, se modelează hamburgerii și se prăjesc pentru câte două minute pe fiecare parte.
După ce sunt întorși se ung cu muștar și se mai prăjesc câte 1 minut, în tigaia de teflon.
Chiflele se taie în două, transversal.
Se așază între fellile de chifle câte o felie de cașcaval, hamburgerul, rondele de ceapă, salata cu maioneză, rondele de roșii si o felie de bacon rumenită în prealabil.