Antena

Paella Valenciana. O rețetă complexă, cu multe fructe de mare!

Pentru iubitorii fructelor de mare, o rețetă pe care o vor adora: Paella Valenciana!

Publicat: Marti, 06 Noiembrie 2018, 21:07 | Actualizat: Marti, 16 Martie 2021, 22:27
Paella Valenciana

Pentru iubitorii fructelor de mare, o rețetă pe care o vor adora: Paella Valenciana!

Ingrediente pentru rețeta Paella valenciană



Mod de preparare pentru rețeta Paella valenciană

Se spala, se curata si se taie legumele, apoi se trag la tigaie cu puțin ulei aromat, în prealabil, cu usturoi.

Apoi se adaugă creveții decorticați și calamarii.

Se pune o oală la fiert cu tacâmuri de somon și resturi de fructe de mare pentru a face stockul.

Peste legumele și fructele de mare trase la tigaie se adaugă orezul și se amestecă bine pe foc.

Se adaugă colorant și șofran, sare, paprika afumată și pasta de roșii.

Apoi se adaugă din stockul de pește până se hidratează bine orezul.

Recomandari A1

Se pun deasupra restul fructelor de mare și se dă vasul la cuptor pentru 10-15 minute la 200-220 de grade.

La final, se adaugă pătrunjel verde, tocași, felii de lămâi și lime.

Poftă bună!

Whatsapp LinkedIn
paella valenciana fructe de mare peste legume chefi la cutite
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Thriller-ul captivant Scarlet Hill se vede acum în AntenaPLAY. Descoperă episodul 1. Ceea ce părea a fi un accident devine, dintr-o dată, sursa unor serii de secrete și conspirații înfiorătoare.
Stirile zilei Comuna de lângă Timişoara care vrea să concureze cu marile oraşe: 2 milioane de beculeţe luminează localitatea de sărbători. "Este ca în poveşti"
Videoclipul zilei
Citește și
Mihai Munteanu a ajuns în bucătărie din greșeală: "Spălasem trei oale în toată viața mea, dar...
Paella valenciană autentică
Video recomandate
Video
Citește și