Antena

Piept de pui cu ananas și sos dulce-picant, o rețetă simplă și rapidă! Cucerești pe oricine cu acest preparat

Atunci când timpul te presează sau când efectiv nu îți dorești să petreci mult timp în bucătărie, cea mai bună variantă de prânz sau cină este rețeta de piept de pui cu ananas și sos dulce picant! 

Publicat: Vineri, 21 Decembrie 2018, 13:43 | Actualizat: Duminica, 07 Februarie 2021, 12:52
Piept de pui cu ananas și sos dulce-picant, o rețetă simplă și rapidă! Cucerești pe oricine cu acest preparat
Atunci când timpul te presează sau când efectiv nu îți dorești să petreci mult timp în bucătărie, cea mai bună variantă de prânz sau cină este rețeta de piept de pui cu ananas și sos dulce picant! 

Atunci când timpul te presează sau când efectiv nu îți dorești să petreci mult timp în bucătărie, cea mai bună variantă de prânz sau cină este rețeta de piept de pui cu ananas și sos dulce picant!

Nu ai nevoie de multe ingrediente pentru a pregăti această rețetă și cu siguranță vei cuceri pe toți cu acest preparat ceva mai exotic. În plus, mâncarea aceasta nu conține multe calorii și sosul dulce-picant conferă o savoare aparte!

Pe aceeași temă

Ingrediente pentru rețeta de piept de pui cu ananas și sos dulce-picant:



Mod de preparare pentru rețeta de piept de pui cu ananas și sos dulce-picant:

Începem totul prin a pune o tigaie la încins. Carnea se taie în cuburi sau fășii, în funcție de preferință. Călește puiul cu puțin ulei și adaugă ceapa tocată mărunt. Morcovul și ardeiul îl tăiem în fâșii cât mai subțiri de 2-3 centimetri și adăugăm în tigaie. Noi am ales să folosim un Wok special din gama Regis Stone. Când legumele s-au muiat adăugăm sosul tomat, ananasul tăiat cuburi și câteva linguri de sos sweet chili (dacă nu ai poți pune fie pudră de chili, fie ardei iute tocat mărund și dregi totul cu zahăr). Spre final dregem totul cu sare, piper și zahăr, în funcție de gustul pe care dorim să-l obținem.

Pe aceeași temă

Mâncarea merge de minune servită cu o garnitură de orez basmati sau orez cu bob lung!

Am folosit o tigaie Regis Stone Wok, fiindcă este extrem de încăpătoare. În plus, baza din oțel inoxidabil distribuie uniform căldura și din acest motiv nici nu a fost nevoie să amestecăm carnea și legumele de multe ori.

Recomandari A1

În plus, nu am fost nevoiți să folosim mult ulei, fiindcă stratul special, antiaderent, conferă efectul de piatră încinsă, specific tigăii Regis Stone Wok. Indiferent ce ingrediente alegi, acestea nu se vor lipi și își vor păstra substanțele nutritive, pentru ca tu să gătești sănătos și gustos pentru tine și familia ta!

Dotează-ți bucătăria cu o tigaie performantă, ce îți conferă o calitate superioară față de cele ceramice. Gătitul chiar se va transforma într-o adevărată plăcere!

Whatsapp LinkedIn
piept de pui pui pui cu ananas reteta reteta pui sos dulce picant
Stirile zilei ANIMAŢIE. Teritoriile ucrainene cerute de Putin pentru a face pace. Rusia ar veni la 200 km de România
Videoclipul zilei
Citește și
Piept de pui cu lămâie și țelină apio. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 21 iunie 2022
Piept de pui cu fulgi de porumb. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Neatza de Weekend, 15 mai 2022
Neatza de Weekend, 15 mai 2022. Rețeta lui chef Nicolai Tand: Piept de pui cu fulgi de porumb
Supă cremă de dovleac copt cu creveți, preparată de Chef Radu Darie la Super Neatza, 17 ianuarie 2022
Video recomandate
Video
Citește și