Reţeta lui Chef Munti, câștigătorul "Chefi la cuțite", sezonul 6: Falafel cu zacuscă marocană, un deliciu de post
Chef Munti găteşte la Star Matinal de weekend un falafel cu zacuscă marocană.
Publicat: Sambata, 07 Decembrie 2019, 17:09 | Actualizat: Miercuri, 17 Martie 2021, 16:44Falafel cu zacuscă marocană și conopidă în sos de tahini
- Năut fiert conservă 400gr
- Fasole fiartă conservă 400gr
- Coriandru 50gr
- Pătrunjel 40 gr
- Coriandru semințe 1 pachet
- Ulei floarea soarelui 1 lt
- Praf copt 1 plic
- Roșii decojite conservă 400gr
- Cimbrișor 1 cutie
- Busuioc 1 plic
Recomandari A1
- Oregano 1 plic
- Conopidă 1kg
- Ulei măsline 200ml
- Ceapă albă 500 gr
- Usturoi 100gr
- Lămâie 2 bucăți
- Tahina 400 gr
- Coriandru verde fresh 1 cutie
- Paprika afumată 1 plic
- Chilli uscat 1 plic
- Microplante măcriș roșu 1 buc
- Microplante busuioc 1 buc