Antena

Rețetă simplă și ușoară de tagliatelle bolognese

Când ai poftă de un preparat cu paste, simplu, rapid și gustos, această rețetă de Tagliatelle bolognese îți poate fi de folos!

Publicat: Joi, 07 Iunie 2018, 11:46 | Actualizat: Marti, 16 Martie 2021, 22:54
Tagliatelle bolognese

Când ai poftă de un preparat cu paste, simplu, rapid și gustos, această rețetă de Tagliatelle bolognese îți poate fi de folos!


Ingrediente pentru Tagliatelle bolognese


Mod de preparare Tagliatelle bolognese

Se călește în ulei încins ceapa și usturoiul tocate fin, morcovul și țelina date pe răzătoare, apoi se adaugă carnea tocată. Se amestecă intens pentru o preparare uniformă. Se asezonează cu sare, piper și oregano.
Când carnea este bine pătrunsă se adaugă vinul și pasta de roșii și se lasă să fiarbă până când alcoolul se evaporă și sosul devine consistent. Se mai potrivește gustul cu cele necesare, precum și cu câteva frunze de busuioc, proaspete.
Tagliatellele se fierb în apă cu sare, se scurg și se adaugă în sos.

Whatsapp LinkedIn
tagliatelle bolognese paste sos ragu carne tocata chefi la cutite
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Pale Moon e thriller-ul coreean care te va captiva. Când tentațiile și ambiția duc pe un drum fără întoarcere. Vezi primele episoade disponibile.
Stirile zilei Viaţa după potop, drama românilor sinistraţi în Valencia. "Nu mă gândeam în viaţa mea că în Spania se întâmplă aşa ceva, să nu primeşti ajutor imediat"
Videoclipul zilei
Citește și
Rețeta lui Vlădutz: Tagliatelle Bolognese
Video recomandate
Video
Citește și