Episodul 4 al sezonului 12 Chefi la cuțite, din 5 septembrie 2023. Verdini este un magician în vârstă de 33 de ani și vine din București. Pe lângă magie, gastronomia reprezintă și ea o pasiune, astfel că i-a surprins pe chefi cu un preparat...
Ediția din dată de 26 septembrie 2022 a emisiunii Chefi la Cuțite, sezonul 10. Florin Dumitrescu, la "Rețetă de Amuletă", a pregătit "tagliatelle cu ciuperci".
Nicolai Tand și Cătălin Rizea fac echipă la Neatza de Weekend. Reţetele lor din ediţia de pe 1 august: "Pui cu sos de usturoi şi smântână", "Piersici caramelizate cu iaurt" şi "Tagliatelle de casă"
Paste cu fructe de mare și sos de roșii, o combinație perfectă pentru un prânz, sau o cină în familie!
Pentru iubitorii preparatelor cu paste, o delicioasă și sățioasă rețetă de Tagliatelle cu muschi de vită și ciuperci în sos de roșii.
Rețetele de paste au devenit cele mai frecvente, pentru că sunt rapide, sunt gustoase și sățioase. Însă atunci când sunt preparate de un bucătar italian, gustul este incontestabil, așa cum ne-a demonstrat un concurent al emisiunii ”Chefi la cuțite” cu rețeta sa ”Tagliatelle cu zucchini și creveți”.
Pentru iubitorii preparatelor simple cu paste, o delicioasă și sățioasă Rețetă de tagliatelle cu bacon crocant și gălbiori.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține gălbiori, roșii, bacon, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tagliatelle cu gălbiori".
Chef Munti, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine tagliatelle, migdale, creveti, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Paste Pesto Rosso și Trio Bruschetta".
Vineri, 28.02.2020, 08:37Rețetele cu paste au devenit cele mai populare și la mare căutare în toate bucătăriile, pentru că se pot prepara rapid, cu ingrediente puține și sunt tare gustoase și sățioase.
O rețetă italiană de paste,din ce în ce mai îndrăgită: Tagliatelle cu sos ragu alla Bolognese.
Piure de dovlecel cu mentă, tagliatelle de morcov cu chips de bacon și sos de coacaze, o rețetă complexă cu o combinație de gusturi și joc de culori.
O rețetă originală de paste cu carne de vită - Beef tagliatelle- este dezvăluită de Mihai Munteanu - Munti - câștigătorul Chefi la cuțite din sezonul 6 al celui mai iubit show culinar, show ce va reveni din 9 septembrie 2019, ora 20.00, la Antena 1 cu un nou sezon plin de surprize.
O combinație gustoasă și sățioasă într-o rețetă de paste: Tagliatelle cu hribi și sos curry.
Pentru iubitorii rețetelor de paste, o rețetă interesantă, altfel decât cele clasice: Tagliatelle nero di seppia cu sos de creveți.
Pentru mese simple și rapide, rețeta Tagliatelle cu creveți este perfectă.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă de primăvară: "Tagliatelle cu spanac", foarte gustoasă și cu un aspect deosebit.
Pentru iubitorii preparatelor cu paste, o rețetă inedită de Tagliatelle cu cacao și ragu de vită cu ciocolată.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune rețeta "Tagliatelle de Bruxelles", o combinație între paste și varza de bruxelles, dar și alte ingrediente gustoase., o combinație între paste și varza de bruxelles, dar și alte ingrediente gustoase.
Versatile și ușor de preparat, rețetele de paste cuceresc rapid orice gurmand, mai ales în combinație cu ciuperci și legume, precum aceste „Tagliatelle cu ciuperci în stil asiatic”.
Reţeta zilei! Vlăduț ne gătește o rețetă italienească numită Auguri. Iată care sunt ingredientele necesare pentru prepararea acestei rețete.
Când ai poftă de un preparat cu paste, simplu, rapid și gustos, această rețetă de Tagliatelle bolognese îți poate fi de folos!
Dacă v-ați gândit să gătiți paste, dR în pană de idei sunteți, încercati această delicioasă rețeteă de „Tagliatelle cu creveți”!
Atunci când foamea te cuprinde și nu ai mult timp de stat în bucătărie, rețeta de Tagliatelle cu sfeclă roșie, salvie și brânză de capră, te va scoate din impas.
Raoul și Cristina Cioran gătesc ”Tagliatelle cu nuci”. Cei doi vorbesc despre tatuaje și se mândresc cu tatuajele pe care le au.
Duminica, 17.12.2017, 18:17Ingrediente 400 g paste tagliatelle 150 ml ulei de măsline 250 g fructe de mare (baby creveți, baby calamar, midii, surimmi) 200 g somon afumat 600 ml supă concentrată de roșii 200 ml vin alb sec 8-10 frunze de...
Chef-ul italian Marcello Battaglia a gătit la" Prietenii de la 11" o reţetă specială de paste: "Tagliatelle alla chitarra". De ce ingrediente avem nevoie aflăm din clipul de mai sus!
Chef-ul italia Marcello Battaglia a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă specială de paste: "Tagliatelle alla chitarra"
Îți plac pastele? Atunci trebuie să încerci această rețeta inedită, propusă de Vlăduț, bucătarul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Se numește "Tagliatelle cu somon afumat" și e gata imediat!
Ingrediente: 400 gr tagliatelle de casă 20 buc creveți prefierti decorticați 5 zuchini 4 lime peperoncino 750 ml vin alb ...
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă cu paste şi peşte denumită - "Tagliatelle cu somon afumat"
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conţine paste, ton, ţelină, sparanghel, roşii, ardei gras, parmezan, andive şi mozzarella.
Delikat a lansat o gama de produse, respectiv conserve si sosuri de rosii, bulion de rosii, pulpa de rosii, rosii cuburi si sos de rosii. Sunt produse versatile, ideale pentru pregatirea unei game foarte variate de preparate. Au gustul...
Joi, 25.02.2016, 13:31În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară "Tagliatelle cu legume", o mâncare gustoasă şi foarte uşor de preparat.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune astăzi o reţetă cu două tipuri de paste şi multe legume - "Tagliatelle Carnaval"
Roxana Ciuhulescu a gătit, sâmbătă, la Star Chef, de la Antena Stars, o reţetă delicioasă de paste. Invată cum sa o faci, pas cu pas!
Sambata, 21.03.2015, 13:10Pentru că numeroase persoane iubesc la nebunie pastele, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să gătiți Tagliatelle Bolognese, o rețetă delicioasă, pe care o poți prepara foarte rapid.
Miercuri, 07.05.2014, 09:07Vlăduţ găteşte: "Tagliatelle Bolognese".
Vladut gateste: "Tagliatelle cu somon".
Razvan Alexandru a gatit "tagliatelle nero di sepia cu fructe de mare" pentru proba de foc, in episodul 3 Top Chef. Iata reteta sa.
Marti, 20.11.2012, 12:19"Din cate am gustat pana acum, este cea mai buna farfurie!" Asa a laudat Tudor Constantinescu platoul lui Dragos Bercea, in cadrul probei de foc din episodul 3 Top Chef. Iata care este reteta.
Marti, 20.11.2012, 12:02Aceasta reteta se prepara in 25 de minute, are un continut redus de grasimi si este o sursa buna de vitamina C.
Marti, 19.06.2012, 00:00Reteta zilei de marti este una de inspiratie italieneasca: paste (tagliatelle in acest caz) cu sos alb, pe baza de unt, parmezan si usturoi. Pofta buna!
Marti, 21.06.2011, 00:00Spanacul este folosit in prea putine feluri de mancare in bucataria romaneasca si este pacat: da un gust special, este foarte sanatos si ofera si un aspect viu, colorat, oricarui tip de mancare. Iar in combinatie cu pastele, spanacul poate deveni atragator si pentru copii.
Marti, 17.05.2011, 00:00Bucatar Marian de la restaurantul Signature pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta gustoasa de scoici si creveti cu tagliatelle.
Luni, 02.05.2011, 00:00Liguinele sunt un tip de paste aflate la jumatatea drumului dintre spaghete si tagliatelle: mai late decat spaghetele, si plate, dar nu atat de late ca si tagliatellele. In combinatie cu dovlecelul, linguinele pot reprezenta o reteta speciala si gustoasa pentru perioada de Post.
Joi, 31.03.2011, 00:00Iulia Creanga si John, de la restaurantul Class din Bacau, au pregatit la Euforia TV o reteta de paste cu fructe de mare, mai exact tagliatelle cu carne de homar. Pofta buna!
Luni, 21.02.2011, 00:00Cotlete de bercebut cu tagliatelle de casa si garnitura de legume - o reteta consistenta, potrivita pentru o masa de pranz, nu si pentru cea de seara, prezentat de Samy, de la restaurantul Diamon, pe Euforia TV.
Marti, 15.02.2011, 00:00Samy, bucatar la restaurantul Diamond din Bucuresti pregateste in cadrul emisiunii Euforia tv o reteta pe baza de fructe de mare, cu calamari si tagliatelle.
Luni, 14.02.2011, 00:00