Cea mai bună reţetă! Învaţă să faci acasă bulete de cașcaval. E mai simplu decât ai fi crezut
Dacă până acum le serveaţi doar în restaurante, ei bine, trebuie să ştiţi că le puteţi prepara foarte simplu acasă!
Publicat: Marti, 21 Februarie 2017, 09:02 | Actualizat: Luni, 23 Noiembrie 2020, 22:15- MAREA PREMIERĂ Te Cunosc de Undeva! Vezi ce surprize ți-am pregătit AZI de la ora 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Chefi la cuțite, sezonul 15 - din 10 martie, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Dacă până acum le serveaţi doar în restaurante, ei bine, trebuie să ştiţi că le puteţi prepara foarte simplu acasă!
Ingrediente pentru rețeta de bulete de cașcaval:
- 2 felii şuncă
- 300 g caşcaval ras
- 3 albuşuri
- 4 linguri făină
- 4-5 linguri pesmet fin
- ulei pentru prăjit
- piper
Mod de preparare pentru rețeta de bulete de cașcaval:
Recomandari A1
1. Se taie bucăţi foarte mici şunca, iar albuşurile se bat spumă, până aproape să semene cu bezeaua.
2. Apoi, spuma de albuş se amestecă uşor cu făina, şunca, caşcavalul ras şi piperul.
3. Cu mâna umedă se modelează buletele, care se trec prin pesmet şi se pun la prăjit în baie de ulei încins.
4. Se întorc pentru a se prăji uniform. După ce s-au rumenit, se scot pe şerveţele absorbante de bucătărie. Se servesc atât calde, cât şi reci, ca aperitiv.