Simona a făcut senzație cu o rețetă veche de 200 de ani! Cum se fac cele mai bune cornulețe cu magiun din lume?
Simona Stuparu este de meserie hair stylist, dar meseria de mamă o face să fie „generalul” din bucătărie! Gătește des, mai ales rețete românești tradiționale.
Publicat: Marti, 15 Octombrie 2019, 20:44 | Actualizat: Miercuri, 17 Martie 2021, 17:03- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Simona Stuparu este de meserie hair stylist, dar meseria de mamă o face să fie „generalul” din bucătărie! Gătește des, mai ales rețete românești tradiționale.
„Bucătăria e artă, la fel ca ceea ce fac eu în păr. Doar că bucătăria trebuie să mai conțină și altceva”, a mărturisit concurenta, care a decis să pregătească o super rețetă de cornulețe cu magiun, veche de două sute de ani!
Plină de emoții, concurenta de la Chefi la cuțite a așteptat verdictul celor trei chefi, care au degustat atent din cornulețele cu magiun, servite alături de înghețată de mentă, nuci și un pahar de vin.
Cei trei chefi au aflat care este secretul unor cornulețe fragede, dar au și dat verdictul pentru rețeta pregătită de concurentă: trei cuțite și multe felicitări!