Antena

Reteta de post a zilei: stir-fry vegetarian

Stir-fry reprezinta metoda calirii si sotarii rapide, la foc mare, in tigaia speciala wok (concava si inalta) a ingredientelor proaspete, totul realizandu-se in cateva minute.

Publicat: Joi, 24 Martie 2011, 00:00 | Actualizat: Duminica, 04 Aprilie 2021, 23:41
Galerie de imagini
Stir-fry reprezinta metoda calirii si sotarii rapide, la foc mare, in tigaia speciala wok (concava si inalta) a ingredientelor proaspete, totul realizandu-se in cateva minute.

Ingrediente:

- o ceapa medie taiata in doua si tocata in rondele mari;

- o lingura supa de legume;

- patru catei zdrobiti de usturoi;

- doua linguri de ghimbir tocat marunt;

- un ardei gras rosu taiat in rondele mai mari;

- o cana de ciuperci taiate in doua;

- o cana de varza taiata marunt;

- doua linguri sos soia;

- o lingura otet (de orez, de preferat)

- o lingura patrunjel sau coriandru tocat;

- o lingura seminte susan;

Recomandari A1

- sare, piper.

Preparare:

Zdrobiti usturoiul si taiati ceapa si lasati aceste doua legume cateva minute, sa respire. Intre timp preparati restul de vegetale, conform indicatiilor.

E indicat sa aveti un wok, cat de mic, si sa dati focul tare la aragaz: incalziti apoi in acesta o lingura de supa de legume, apoi, cand aceasta fierbe, dati focul mai mic si sotati ceapa, un minut si jumatate. Daca nu aveti wok merge o cratita de aluminiu.

Adaugati apoi ardeiul rosu, ciupercile, varza si amestecati doua minute, apoi puneti usturoiul si ghimbirul si amestecati inca doua minute.

La final puneti din ingredientele ramase, mai amestecati un minut, presarati susanul si mancarea este gata. Pofta buna!

Whatsapp LinkedIn
legume ceapa ciuperci vegetarian post wok stir-fry
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 NHL, fenomenul mondial, se vede din acest an în platforma ta favorită! Cele mai tari meciuri se văd LIVE exclusiv în AntenaPLAY.
Stirile zilei Povestea româncei care cumpără case pentru Messi. A pornit de la zero şi a construit un imperiu imobiliar. Inima ei a rămas, însă, la Braşov
Videoclipul zilei
Citește și
Rețeta pentru un gem de prune ca la bunica. Cum să iasă plin de savoare și aromă
Rețetă pentru gogonele murate perfecte. Cum să iasă gustoase și aromate fără conservanți
Fructe și legume „bio” vândute cu acte false în marile magazine. Ce spun specialiștii
Cu cât a ajuns să se vândă un kilogram de varză la tarabele din țară. Prețul i-a indignat pe mulți
Video recomandate
Video
Citește și