Antena

Chef Nicolai Tand și Iancu ne învață cum se prepară Rețeta Gnocchi cu sos de spanac și bacon

Prezentatorii Observatorului de prânz de la Antena 1, au fost invitați, virtual, în bucătăria lui Chef Nicolai Tand, unde acesta împreună cu fiul său Iancu, au preparat o delicioasă rețetă de Gnocchi cu sos de spanac și bacon.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 03 Aprilie 2020, 13:27 | Actualizat: Vineri, 03 Aprilie 2020, 14:02
Galerie de imagini
Gnocchi cu sos de spanac și bacon

Acasă la Nicolai Tand nu este timp de plictiseală. Chiar dacă nu pot ieşi afară, celebrul chef şi fiul său nu îşi mai văd capul de treabă. Gătesc împreună pentru fetele familiei, Monica şi micuţa Ilona. Şi în acest fel, Nicolai îşi asigură şi succesiunea în bucătărie. Iancu învaţă de la tatăl său secretele mâncărurilor delicioase şi, împreună, ne arată cum putem transforma gătitul în timp de calitate împreună.

Luaţi un pix şi o foaie şi notaţi ingredientele reţetei de astăzi: Gnocchi cu sos de spanac și bacon:



Cum se procedează pentru a prepara Rețeta Gnocchi cu sos de spanac și bacon

Mai întâi se prepară aluatul pentru gnocchi. Se curăță cartofii, se spală, se taie în felii sau cuburi și se pun la fiert în apă cu sare.

Când sunt bine fierți, se scurg, se trec prin presa de cartofi, se lasă să se tempereze și se adaugă un ou și făină atât cât să rezulte un aluat nelipicios.

Aluatul pentru gnocchi se modelează în rulouri subțiri, pe masa înfăinată. Se taie mici bucăți din rulouri și li se dă forma de gnocchi cu ajutorul unei furculițe.

Gnocchii se lasă la odihnit până se pregătește sosul de spanac cu bacon.

Pe aceeași temă
Recomandari A1

Pentru acest delicios sos în care se vor scălda gnocchii, într-o tigaie, la foc încet, se pune un cub de unt la topit.

Se adaugă ceapa tocată solzișori și baconul tocat cuburi mici și se amestecă până ingredientele își întrebătrund bine gusturile. Se adaugă roșiile uscate, tocate cuburi mici, din nou se amestecă, apoi se adaugă baby spanacul.

Se completează cu supa de pui, iar când aceasta atinge punctul de fierbere, se adaugă gnocchii.

Se lasă să fiarbă câteva minute, se asezonează cu sare, piper și multă dragoste și gata-i preparatul recomandat de îndrăgitul Chef Nicolai Tand și Iancu, fiul său.

Pe aceeași temă

În timpul servirii, se adaugă parmezan răzuit sub formă de fulgi.

O rețetă simplă și delicioasă, perfectă pentru o masă în familie!

Pentru a savura momentele speciale din timpul preparării rețetei de către cei doi, urmăriți materialul video de mai jos:

Whatsapp LinkedIn
social observator13 gnochi sos de spanac nicolai tand iancu reteta gnocchi
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Câștigătorii sezonului 10 Mireasa, Mihai și Laura, interviu exclusiv în AntenaPLAY. Vezi acum Mireasa: Confesiuni | Sezonul 6.
Stirile zilei "Ţeapa" luată de o femeie după ce a plătit 400 de lei să rezerve un penthouse de Revelion
Citește și
Ovidiu Bădescu, profesorul care creează singur România Educată
Adela - Tot ce nu se vede, sezon 3, Episodul 13 - Vlad Vîlciu și Elena Mogîldea
AjutEu 2021, din 29 noiembrie, la Antena 1
”Cea mai iubită ţară”, o nouă serie marca Observator 19, începe luni, la Antena 1
Video recomandate
Video
Citește și
3 zodii sunt destinate succesului în 2025. Află dacă te numeri printre ele Catine.ro
Cansu Dere reapare în mediul online mai spectaculoasă ca oricând. A pășit pe covorul roșu alături de Ibrahim... Happy Channel
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul... DivaHair
Misterul avionului prăbușit la Vișina, Dâmbovița. Avea un singur pasager și șase membri ai echipajului Libertatea.ro
Isterie apărută în rândul americanilor: Au cumpărat un produs neobișnuit de 50.000 de dolari, ca... Ziare.com
Ion Ţiriac a dezvăluit care a fost marea lui obsesie: „Eram disperat după ea!”. Vis spulberat în doar... AntenaSport
Loredana Groza, extrem de mândră de fiica ei. Elena Boncea a defilat pe podium la o prezentare de modă. FOTO Elle
Care este relația dintre Marina Dina și tatăl copiilor ei! Vedeta speră să petreacă timp cu cei mici de... Spynews.ro
Alexia Eram are planuri mari de Crăciun! Cu cine va petrece Sărbătorile de iarnă BZI
Oana Roman, de urgență la spital! Imaginea cu care și-a îngrijorat fanii BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Păstrăv la cuptor, umplut cu ierburi proaspete și felii de lămâie HelloTaste.ro
Mădălina Ghenea a fost hărţuită ani în şir de o altă femeie, tot româncă. „Am fost ameninţată şi... Antena3.ro
Robotul „Moș Crăciun” a fost dezvăluit de Boston Dynamics. Imaginile care au devenit virale useit
Horoscopul zilei de 29 decembrie 2024. Balanțele sunt în căutarea echilibrului interior. Află ce se întâmplă... Catine
Horoscopul lunii ianuarie 2025, în detaliu: Anul nou începe în forță, cu numeroase transformări și planuri... Jurnalul
Cum să implementezi eficient tichetul cultural în pachetul de beneficii pentru angajați Kudika
Când se servesc piftia și sarmalele la masa de Crăciun, de fapt. Ora ideală la care trebuie consumate Playtech
Ce trebuie să ai în buzunar în Ajunul Crăciunului pentru a avea noroc și împliniri Redactia.ro
Reacţia unei turiste din Anglia venite la munte, în România: "Nu ştii sigur dacă e real sau doar o fotografie" Observator
Greșeli în exercițiile fizice care pot face dificilă pierderea în greutate. Ce este indicat să eviți pentru a... MediCOOL
Rețetă de piftie de porc ardelenească. Cum se prepară, ingrediente și pașii de urmat HelloTaste
FOTO. Cum arată una dintre cele mai râvnite femei din lume ProSport
Cele două mezeluri care se găseau doar în restaurantele din marile orașe, înainte de ’89. Acum, românii fug... Gandul
Singurul mall din București care este deschis și de Crăciun! Program special de sărbători CanCan
Importanța vitaminei D în lunile de iarnă pentru întreaga familie DeParinti
Travis Barker i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale: „Îmi place să te văd crescând. Te iubesc până la... ZUTV
Cel mai puternic pașaport din lume. Pe ce poziție se află România UseIT
Cât se ține carnea de porc la cuptor. Trucuri pentru o friptură fragedă Hello Taste