Antena

Horoscop 3 aprilie. Leii se simt frustrați în dragoste, Balanțele au tensiuni în cuplu

Horoscop 3 aprilie. Este o zi în care avem voie să ne dăm frâu liber imaginației. Fie că ne întoarcem în trecut sau trăim prezentul, din când în când este bine să mai și visăm.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 02 Aprilie 2020, 14:56 | Actualizat: Joi, 02 Aprilie 2020, 15:09
Horoscop 3 aprilie
Pixabay.com

Horoscop 3 aprilie. Iată previziunile astrologice pentru fiecare zodie pentru 3 aprilie.

Horoscop 3 aprilie Berbec: Aveți grijă de prietenii voștri, susținându-le ideile. Fiți atenți să nu încurajați automat un plan sau un punct de vedere despre care știți că este greșit sau condamnat la eșec. Chiar dacă doriți să-i faceți să se simtă bine spunându-le exact ceea ce vor să audă, în realitate, acest lucru nu le face deloc un favor.

Horoscop 3 aprilie Taur: Ați putea să stați între lumea reală și un tărâm fantastic. Lumea fanteziei este cea care va câștiga cel mai probabil, dar asta nu înseamnă că ar trebui să pierdeți legătura cu realitatea. Dacă cineva ar putea să facă legătura între cele două, aceștia sunteți voi. Probabil că vă veți simți atrași de artă, ceea ce poate face o uniune minunată între cele două. Într-adevăr, creativitatea voastră este astăzi ca o cascadă.

Horoscop 3 aprilie Gemeni: Hrăniți-i pe cei dragi, Gemenilor. În această seară, simțiți-vă liberi să evadați într-o lume fantastică cu obiectul dorinței voastre. Faceți planuri pentru a o duce la îndeplinire. Lăsați-vă imaginația să vă conducă. Nu veți ajunge niciodată unde doriți, dacă nu vă îndreptați spre acea direcție. Aveși încredere că vă puteți transforma visele în realitate. Nu irosiți o altă zi făcând lucruri inutile.

Horoscop 3 aprilie Rac: În ceea ce vă privește, vă doriți să o luați pe drumul cel ușor. Există o lene care se revarsă peste voi și ați putea căuta o cale să scăpați de anumite responsabilități. Chiar dacă această idee pare grozavă acum, este posibil să aveți probleme mai târziu. Fiți prudenți dacă vreți să înșelați sistemul și apoi să așteptați beneficiile complete ale muncii grele. Veți câștiga exact ceea ce meritați.

Horoscop 3 aprilie Leu: Ați putea fi frustrați în dragoste pentru că vă cauzează mai multă tensiune decât relaxare. Nimeni nu a spus că dragostea este ușoară, dar nu trebuie să fie nefericită. Cheia este să nu fiți stresați de lucrurile mărunte. Așteptați-vă ca unele lucruri să nu se potrivească cu dorințele voastre. Pur și simplu nu aveți control asupra unor aspecte ale relației, cealaltă persoană, de exemplu.

Horoscop 3 aprilie Fecioară: Imaginația voastră vă este cea mai bună prietenă. Nu lăsați pe nimeni să vă deranjeze imaginația. Ați încadrat perfect dragostea și romantismul în acest loc și totul este minunat în capul vostru. Punerea în aplicare a acestui plan și funcționarea lui în lumea reală sunt două lucruri diferite, așa că încercați să nu vă legați prea mult de această idee. În mod sigur, vă alimentează viziunea, dar nu fiți nerealiști în această privință.

Horoscop 3 aprilie Balanță: Agresiunea intră în viața voastră romantică. Indiferent dacă pornește de la tine sau de la partener, tensiunea este acolo și nu poate fi ignorată. Rețineți, totuși, că este posibil ca o mare parte din ea să rezulte din ceva ce nici măcar nu este adevărat. Poate că a existat un cuvânt greșit sau o neînțelegere care a cauzat confuzie. Faceți tot posibilul să nu mai existe concepții greșite.

Horoscop 3 aprilie Scorpion: Sunteți nerăbdători să faceți o mișcare îndrăzneață spre iubirea vieții voastre. Dragostea și romantismul sunt categoric în favoarea voastră acum. Nu este surprinzător că vă simțiți curajoși. Aveți grijă, totuși, în a fi prea siguri pe voi ceea ce ar putea să distorsioneze adevărul situației.

Horoscop 3 aprilie Săgetător: Deși în general vă place să fiți cu picioarele pe pământ și să procedați într-o manieră stabilă și organizată, există o forță puternică care vă încurajează astăzi să zburați. Aduceți mai multă fantezie în ziua voastră și exersați arta visării. Eliberați-vă de realitate pentru o perioadă și luați-vă greutatea de pe umeri. Lasăți-vă imaginația să fugă. Acest lucru va aduce un sentiment mai mare de echilibru în viața voastră.

Horoscop 3 aprilie Capricorn: S-ar putea să fiți ca acel tip înțelept care nu poate lua nimic în serios, astăzi. Indiferent de situație, o puteți transforma într-o glumă. Umorul vostru le ridică moralul tuturor celor din jurul vostru. Totuși, aveți grijă să nu exagerați. S-ar putea ca unii să nu se simtă confortabil cu glumele voastre constante. Lasați-i să știe și că aveți o latură serioasă.

Horoscop 3 aprilie Vărsător: Un miros familiar vă va da frâu liber imaginației. Probabil vă va duce înapoi într-un moment când vă întâlneați cu cineva pe care îl adorați. Odată ce imaginația a început să curgă, vă va fi greu să o mai opriți. Lumea voastră fantastică este probabil cel mai sigur loc în care să vă ascundeți, așa că nu vă faceți griji să evitați realitatea. Jucați-vă în trecut, dacă asta preferați astăzi.

Recomandari A1

Horoscop 3 aprilie Pești: Ații putea intra în conflict cu cineva care are o atitudine foarte acaparantă. Poate că el sau ea încurajează o abordare umanistă pe care o considerați nerealistă și chiar un pic agresivă. Spuneți exact ce simțiți, dar asigurați-vă că aveți faptele care să vă sprijine punctul de vedere și pregătiți-vă pentru un argument contrar.

Whatsapp LinkedIn
horoscop 3 aprilie horoscop
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ și Porsche Supercup™ de la Monaco 2024 sunt LIVE online în AntenaPLAY. În perioada 23-26 mai, urmărește pe canalele dedicate.
Stirile zilei Vremea 27 mai - 24 iunie 2024. Început de vară cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, dar şi fenomene meteo extreme
Citește și
Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de azi, 3 aprilie. Zodia care va câștiga o primă grasă pe parcursul...
Horoscopul zilei 3 Aprilie 2018. Zodia care are noroc mare în bani. Leu: Trebuie să munciți mai mult la job
Horoscop 3 aprilie 2018. Zodia care își găsește jobul visat
Video recomandate
Video
Citește și
Gnocchi alla Sorrentina. Rețetă din bucătăria italiană Catine.ro
Halil Ibrahim Ceyhan este pregătit să-și continuie cariera profesională. Actorul va călători în America Happy Channel
Gestul făcut de Vlad Pascu în fața părinților studentei ucise în accidentul de la 2 Mai, în sala de judecată Libertatea.ro
Una dintre facultățile la modă în ultimii ani, la care concurența este uriașă, desființată de o... Ziare.com
Gestul uriaş făcut de Valentina Pelinel! Soţia lui Cristi Borcea nu s-a uitat la bani AntenaSport
Iulia Vântur, reacție inedită după ce iubitul ei, Salman Khan, a fost fotografiat în India cu altă femeie. Ce... Elle
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu... Spynews.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au... BZI
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Plăcintă cu iaurt și urdă, îmbogățită cu stafide și aromată cu lămâie HelloTaste.ro
Reciclarea sticlelor SGR cu etichetă deteriorată. Cum își pot recupera consumatorii garanția Antena3.ro
Samsung a dezvăluit primul display QD-LED din lume. Cum funcționează tehnologia inedită useit
Horoscopul zilei de 25 mai 2024. Racii au probleme în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
„Străzile deschise” ajung acest weekend în Cartierul Tei: ce stradă devine pietonală Wall-Street
Pentru omul nepotrivit, orice ai face nu e suficient Kudika
Ritualul pe care să-l faci zilnic ca să atragi banii ca un magnet. E trucul milionarilor Playtech
Cine este Florian Coldea, celebrul general SRI acuzat de trafic de influență și spălare de bani. Ar fi cerut sute... Redactia.ro
Vremea 27 mai - 24 iunie 2024. Început de vară cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, dar şi fenomene meteo... Observator
Ce efecte au simptomele menopauzei. Când se poate face substituție hormonală MediCOOL
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni HelloTaste
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de... ProSport
Nu e caricatură! Cum arată Kate Middleton în portretul „REGAL”. Prințesa a rămas fără cuvinte! Gandul
Mărturia sfâșietoare a văduvei lui Sorin Anghel, bărbatul măcelărit de interlopi: „Au venit după el şi... CanCan
Care este diferența între FIV și inseminarea artificială: tratamente de fertilitate DeParinti
Cine este Pattie Mallette, mama susținătoare a lui Justin Bieber. Relația ei cu Hailey, soția cântărețului ZUTV
Waze introduce o funcție mult așteptată. Ce vor putea face șoferii de acum UseIT
Tort ecler cu căpșuni și cremă de ciocolată albă cu mascarpone Hello Taste