Antena

Mireasa sezon 9, 29 mai 2024. Simona Gherghe a anunțat cel mai greu task de până acum: Task-ul cabinei telefonice

Concurenții așteptau cu sufletul la gură anunțul pe care prezentatoarea TV l-a făcut! Cuplurile s-au bucurat foarte tare când au aflat de task-ul cabinei telefonice.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 29 Mai 2024, 16:16 | Actualizat: Miercuri, 29 Mai 2024, 17:37
Galerie de imagini
Simona Gherghe a anunțat cel mai greu task de până acum: Task-ul cabinei telefonice
Antena 1

Exact așa cum a promis, Simona Gherghe a venit cu un anunț pe care concurenții l-au așteptat de foarte mult timp.

Pe aceeași temă

Cuplurile sunt invitate să ia parte la cel mai greu task de până acum.

Iată ce indicații le-a oferit prezentatoarea TV!

Mireasa sezon 9, 29 mai 2024. Simona Gherghe a anunțat cel mai greu task de până acum

„Peste câteva ore, în această noapte, va fi task-ul cabinei telefonice! Sper că v-ați odihnit bine azi-noapte. Sper că o să mâncați suficient de bine, dar nu suficient de mult. Contează foare mult cine intră primul pentru că cine apucă să intre are șanse mari să și termine task-ul. Acesta este primul pas!

Edițiile anterioare au fost extraordinar de lungi, recordul cred că a fost de 12 ore și ceva, a început pe la 11 noaptea și s-a terminat la 9 dimineața.

Atenție la alergare, mai ales că a plouat, să vă încălțați comod, să vă îmbrăcați comod, vă sfătuiesc să nu beți foarte multă apă, dar totuși să beți un pic pentru că dacă beți foarte multă o să aveți nevoie să mergeți la toaletă și știți că cine iese din cabină pierde jocul.

Este cel mai mare premiu de până acum pe care puteți să îl câștigați: o noapte la hotel la munte fără camere, doar persoana câștigătoare cu partenerul. Dacă o să câștige Adriana, poate să invite și ea pe cineva, dar vă dați seama.

De această dată avem o noutate: în cabină o să mai existe și un telefon care va suna din când în când. Telefonul poate să aducă atuuri sau chiar convorbiri, apeluri. O să vedeți în ce fel vă poate ajuta sau, dimpotrivă, vă poate tulbura treaba asta.

O să vi se spună, există un algoritm și o ordine în care puteți să răspundeți. Nu sună telefonul și răspundeți toți.

Recomandari A1

Ceea ce vreau să vă spun este să faceți încălzire, să vă îmbrăcați comod, să vă încălțați comod pentru că startul se dă de la poartă și a plouat un pic. Să vă îmbrăcați, să mâncați, din moment ce intrați în cabină nu vă întoarceți! Medicul poate să intre la voi, vă poate hidrata un pic.

Primul pas e să intrați în cabină, pentru că mulți și-au dorit, dar nu toți au intrat.

Este cel mai greu task din tot sezonul, nu este de un task de anduranță fizică, ci este de anduranță psihică pentru că trebuie să rezistați atâtea ore. Drept dovadă, înafară de ultimul sezon și încă unul a fost câștigat de fete.

Cam 10-12 persoane intră, este foarte dificil, dar și premiul este pe măsură” a povestit prezentatoarea TV.

Pe aceeași temă

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
mireasa 2024 concurenti mireasa mireasa sezon 9 clasament
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei ANM anunţă furtuni puternice în Bucureşti. Când va fi lovită Capitala de vremea extremă, cu risc de inundaţii
Citește și
Mireasa sezonul 10, 27 septembrie 2024. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Săptămânii
Mireasa, sezonul 10. Cine sunt Mireasa și Mirele săptămânii. Iată cum au votat concurenții
Mireasa sezonul 10, 27 septembrie 2024. Robert și Ionela au avut parte de o lecție de condus
Mireasa sezonul 10, 27 septembrie 2024. Ștefan părăsește Casa Mireasa
Video recomandate
Video
Citește și