Cotlete de porc cu varză acră. Reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat delicios o rețetă de cotlete de porc cu varză acră
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 09 Noiembrie 2020, 13:31 | Actualizat: Luni, 09 Noiembrie 2020, 18:21- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Nu avem nevoie de prea multe ingrediente pentru reușita acestui delicios preparat din bucătăria lui Vlăduț, ci doar trebuie să ținem cont de câteva amănunte importante, pe care nui le oferă Vlăduț.
Iată care sunt ingredientele pentru a prepara Rețeta Cotlete de porc cu varză acră:
-
Pentru friptură:
- cotlete de porc
- sare și piper
- cimbru
-
Pentru garnitură:
- varză murată
- untură
- boabe de piper
- foi de dafin
Cum procedăm pentru a prepara rețeta Cotlete de porc cu varză acră?
Preparare cotlete de porc.
Cotletele de porc se porționează frumos, se curăță carnea de pe os și se condimentează cu sare și piper. Se rumenesc într-o tigaie cu grăsime încinsă, ulei sau untură, apoi se așază într-o tavă cu grăsime cu tot, se mai presară și puțin cimbru și se dau la cuptor, la temperatură medie, până sunt bine pătrunse.
Pe aceeași temăPreparare garnitura de varză acră.
Varza acră se va prepara într-un mod cât mai simplu, călită în untură, fără ceapă sau bulion, doar cu condimente.
Pentru a arăta aspectuos, varza se desface în foi, se așază foile una peste alta, atâtea cât să poată fi rulate. Apoi se taie rulourile din foi de varză fideluță și se călesc în grăsime încinsă. Se adaugă boabe de piper și foi de dafin.
Simplu și delicios pentru una dintre mesele principale ale zilei!
Dacă v-a plăcut rețeta lui Vlăduț de cotlete de porc cu varză acră, vă dorim spor la preparat și poftă bună la savurat!