Rețeta zilei la Super Neatza, 1 septembrie 2021. Cheese burger cu ciuperci la grătar și wrap cu pui, rețeta lui chef Nicolai Tand
În ediția din 1 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând a pregătit o un cheese burger delicios, pe bază de ciuperci, pătrunjel, sare, usturoi, antricot de vită, brânză, ceapă, salată, roșii, ceapă verde, castraveți murați, maioneză, lipii, iaurt, avocado, gulie, ardei verde, carne de rată, ardei roșu, aripioare de pui, dar și alte ingrediente delicioase.
Publicat: Miercuri, 01 Septembrie 2021, 13:32 | Actualizat: Duminica, 14 August 2022, 07:33Așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului, Chef Nicolai Tand, îndrăgitul bucătar de la Neatza cu Răzvan și Dani a preparat în cadrul matinalului, nu una, ci mai multe rețete culinare, perfecte pentru a ne folosi drept inspirație pentru meniul unei zile de toamnă. Printre acestea, el a preparat rețetele: Cheese burger cu ciuperci la grătar și Wrap cu pui, foarte gustoase și consistente.
Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru a-i delecta și voi pe cei dragi cu așa preparate delicioase, inspirate din bucătăria lui Chef Nicolai Tand.
Pe aceeași temăCheese burger cu ciuperci la grătar și wrap cu pui - Ingrediente
- ciuperci pleurotus
- sare și piper
- usturoi
- pătrunjel verde
- antricot de vită
- brânză
- ceapă
- salată
- roșii
- ceapă verde
- castraveți murați
- maioneză
- lipii
- iaurt
- avocado
- gulie
- ardei verde
- ardei roșu
- aripioare de pui
Rețetă de cheese burger cu ciuperci la grătar și wrap cu pui Mod de preparare
Pe aceeași temăPentru a afla modul de preparare pas cu pas al rețetelor culinare din bucătăria lui Chef Nicolai Tand, accesați materialul video de mai sus, desprins din cadrul îndrăgitului matinal ”Neatza cu Răzvan și Dani”.