Antena Căutare

Rețeta zilei la Super Neatza, 31 august 2021. Rețetă de pește cu fructe de mare și sos curry, preparată de chef Nicolai Tand

În ediția din 31 august, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețetă de pește cu fructe de mare și sos curry, care conține ca ingrediente biban file, creveti proaspeti, rosii, busuioc, legme, calamar, sare, piper, curry, dar și alte ingrediente delicioase.

Pește cu fructe de mare și sos curry,preparat în două moduri, de Chef Nicolai Tand

Neatza cu Răzvan și Dani

Fără cuptor sau aragaz, doar cu o plită în dotare, Chef Nicolai Tand i-a surprins pe matinali cu o delicioasă rețetă de pește cu fructe de mareși sos curry, preparată în două moduri.

Pentru că echipa de la Super Neatza și-au mutat platoul în aer liber, la piscină, cei doi bucătari ai îndrăgitului matinal își demonstrează măestria gătind rețete simple și rapide, fără cuptor, sau aragaz. De data aceasta, Chef Nicolai Tand a optat pentru a folosi plita electrică cu grill la care a gătit mai multe sortimente de pește și fructe de mare asezonate cu legume coapte.

Urmăriți mai jos lista de ingrediente și pașii necesari pentru a vă inspira și voi din rețeta preparată de Nicolai.

Rețetă de pește cu fructe de mare și sos curry - Ingrediente

 • biban de mare, file
 • creveți
 • calamar
 • ceapă
 • roșii
 • ulei de măsline
 • sare
 • busuioc
 • capere
 • Pentru dressing:
 • iaurt
 • zeamă de lămâie
 • curry
 • sare și piper
 • lapte de cocos
 • ketchup

Rețetă de pește cu fructe de mare și sos curry - Mod de preparare

Pentru un plus de gust, Chef Nicolai Tand a ales să prepare această rețetă în două moduri.

În primul mod a confecționat din folie de aluminiu două coșulețe în care a așezat bucăți de pește, roșii cherry, bucăți de ceapă, capere și puțin ulei de măsline. A presărat peste ingrediente sare și piper, puțin curry, a închis bine coșulețele și le-a așezat pe plita încinsă. Ingredientele s-au preparat înăbușit degajându-și aromele care s-au întrepătruns conferind o armonie perfectă de gusturi.

Citește și: Rețeta zilei la Super Neatza, 28 iulie 2021. Delicii turcești, preparate de chef Nicolai Tand

Pentru al doilea mod de preparare a rețetei, chef Nicolai Tand a uns grillul cu puțin ulei de măsline și a așezat pe el bucăți de pește, roșii cherry, ceapă tocată mai mărunt. A presărat peste ele condimente și a fript ingredientele întrorcându-le periodic de pe o parte pe cealaltă. le-a mai stropit din când în când cu ulei de măsline.

Creveții curățați de capete și calamarii i-a preparat într-un mod cât mai simplu, pe grill, asezonați cu praf curry.

Cum a preparat chef Nicolai Tand dressingul

Într-un recipient de shaker se pune iaurtul cu puțin ulei de măsline, zeamă de lămâie, lapte de cocos și puțin ketchup. Se adaugă sare și piper, un praf de curry și se amestecă bine toate ingredientele până se omogenizează și rezultă un sos consistent. Pentru a obține un gust optim al sosului, se amestecă cantități mici din ingredientele enumerate și se mai adaugă ulterior din fiecare.

Cu acest dressig se servesc peștele și fructele de mare, dar și legumele coapte.

Spor și poftă bună!

Citește și: Rețetele zilei la Super Neatza, 23 iulie 2021. Supă de vară cu paste de orez şi somon în crustă, preparate de chef Nicolai Tand

Pentru a nu pierde detalii despre rețeta zilei la Super Neatza, 31 august 2021, rețetă de pește cu fructe de mare și sos curry, preparată de chef Nicolai Tand, nu ezitați să accesați materialul video de mai sus.

Cum va fi vremea la început de septembrie. Ce anunță meteorologii pentru prima parte a toamnei... Horoscopul zilei 1 septembrie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Ultimele știri
x