Antena

Rebeca Onoriu vrea să deschidă un muzeu în memoria mamei sale, Gabi Luncă. Care e dorința pe care fiica nu i-o poate îndeplini

La aproape doi ani de la decesul lui Gabi Luncă, fiica sa, Rebeca Onoriu, își dorește să expună, în comuna natală a cântăreței, obiectele care i-au aparținut cândva mamei sale. Ce sacrifiu este dispusă să facă tânăra pentru un anumit obiect pe care Gabi Luncă și l-ar fi dorit foarte mult.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 22 Februarie 2023, 13:40 | Actualizat: Miercuri, 22 Februarie 2023, 14:54
Rebeca Onoriu vrea să deschidă un muzeu în memoria mamei sale, Gabi Luncă. Care e dorința pe care fiica nu i-o poate îndeplini
Captură Instagram

Rebeca Onoriu își propune să deschidă un muzeu în memoria mamei sale, Gabi Luncă, potrivit Viva.ro. Cu această ocazie, fiica răposatei își dorește să păstreze vie amintirea mamei sale, deși îi este greu să se despartă de lucrurile celei care i-a dat viață.

Cu toate acestea, se pare că o anumită fotografie ar completa colecția de obiecte, însă fiica nu reușește să o găsească și este dispusă să îl plătească pe cel care i-o aduce. Iată despre ce este vorba!

Pe aceeași temă

Ce detalii a oferit Rebeca Onoriu despre muzeul pe care vrea să îl deschidă în memoria lui Gabi Luncă

Rebeca Onoriu susține că și-ar fi dorit ca muzeul memorial din comuna natală, Vărbilău, județul Prahova, să fie deschis în data de 8 martie, însă, o răceală a făcut-o să mai amâne pentru o perioadă marele eveniment, potrivit sursei citate.

Între timp, Rebeca Onoriu face eforturi mari să găsească o anumită fotografie cu bunica paternă, fiind dispusă să plătească o sumă de ordinul zecilor de mii de euro celui care îi poate aduce o astfel de amintire, potrivit sursei citate mai sus.

„Ne-am fi dorit ca acest muzeu să fie inaugurat de 8 martie, ziua nașterii tatălui meu, Ion Onoriu. Dar toate planurile noastre ne-au fost date peste cap de o răceala puternică care m-a afectat în ultimele zile. Nu știu când îmi vor reveni forțele, ca să pot lucra cu spor la acest proiect!”, a declarat Rebeca Onoriu pentru o publicație de știri, citată de sursa menționată mai sus.

„Muzeul va fi găzduit în foaierul Casei de Cultură din comună. Nu am găsit o altă soluție. Casa natală a mamei nu mai există de multă vreme, căci acolo ne-am fi dorit să facem toate astea. Multe lucruri nu mai există!”, a mai spus fiica regretatei Gabi Luncă.

În plus, se pare că inaugurarea va fi însoțită și de un concert instrumental inspirat din muzica lui Gabi Luncă și Ion Onoriu.

O postare distribuită de Rebeca (@onoriu_rebeca)

Recomandari A1
Pe aceeași temă

Cât este dispusă să plătească Rebeca Onoriu pentru fotografia cu bunica ei: „Mama mea și-ar fi dorit foarte mult să aibă așa ceva”

Se pare că Rebeca Onoriu caută, cu disperare, această fotografie și ar fi dispusă să plătească pentru ea 25.000 de euro:

„Spre exemplu, nu am reușit niciodată să găsim o fotografie cu bunica paternă. Mama mea și-a dorit foarte mult să aibă așa ceva. Însă nu am reușit niciodată să-i îndeplinesc această dorință, chiar dacă am anunțat cândva diverși cunoscuți că plătesc și 25.000 de euro celui care e capabil să ne furnizeze o asemenea fotografie.”, a spus Rebeca Onoriu.

Tânăra a mai mărturisit că se desparte foarte greu de lucrurile personale ale lui Gabi Luncă, însă s-a sfătuit cu surorile sale și consideră că gestul va da viață muzeului și va celebra amintirea celei care a fost Gabi Luncă.

„Pot spune că m-am sfătuit de multe ori cu surorile mele despre lucrurile, fotografiile și alte obiecte ale mamei, pe care urmează să le dăruim muzeului. Țin atât de mult la ele, încât mi-e tare greu să mă despart de ele! Și nu doar eu, ci și surorile mele, deopotrivă! Mi-ar fi plăcut să le ținem pentru noi trei, dar sunt conștientă însă că trebuie să dăm viață acestui muzeu. Spre exemplu, aș vrea să dăruiesc și rochia mamei cu care a cântat la Festivalul <<Cerbul de Aur>>, în 2019, de la Brașov, ultima sa apariție publică. Dar am inima îndoită. Pe de o parte, nu vreau să mă despart de ea. Pe de alta, înclin să cred că lumea ar trebui să se bucure de ea. Poate voi găsi o cale de compromis, să-i pot face o dublură!', a mai spus Rebeca Onoriu, citată de sursa menționată.

Whatsapp LinkedIn
rebeca onoriu muzeu memorial gabi luncă mamă fotografie
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ și Porsche Supercup™ de la Monaco 2024 sunt LIVE online în AntenaPLAY. În perioada 23-26 mai, urmărește pe canalele dedicate.
Stirile zilei Tatăl bărbatului care a violat şi a ucis o fetiţă de 8 ani din Botoşani cere pedeapsa capitală pentru fiul său: "Ăştia nu sunt oameni care se mai pot întoarce în societate"
Citește și
Cum se simte acum Daniel Onoriu. Rebeca Onoriu a vorbit despre starea de sănătate a pilotului de raliuri
Cel mai emoționant interviu al lui Gabi Luncă. Întrebarea aparent banală care i-a adus lacrimile pe...
Gabi Luncă a murit la 83 de ani. Cum au fost ultimele zile din viața iubitei interprete de muzică...
Video recomandate
Video
Citește și
Gnocchi alla Sorrentina. Rețetă din bucătăria italiană Catine.ro
Halil Ibrahim Ceyhan este pregătit să-și continuie cariera profesională. Actorul va călători în America Happy Channel
FOTO. Locul din România despre care CNN spune: „vă face să vă pierdeți mințile” Libertatea.ro
Una dintre facultățile la modă în ultimii ani, la care concurența este uriașă, desființată de o... Ziare.com
Ce studii are unica fiică a lui Miodrag Belodedici! Zandalee este de o frumuseţe răpitoare AntenaSport
Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia a Spaniei sărbătoresc 20 de ani de căsnicie. Ce imagini de colecție au... Elle
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei!... Spynews.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au... BZI
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Cât timp se pot păstra sarmalele la congelator. Termenul pe care e indicat să nu-l depășești HelloTaste.ro
Gaura covrigului e doar o iluzie. Numărul uriaș de calorii al produselor din patiserii Antena3.ro
Cât de mult trăiesc câinii. Rasele care au cea mai lungă durată de viață useit
Horoscopul zilei de 26 mai 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
FOTO: Vânzătorii de pantofi au călcat strâmb. Raid ANPC: amenzi de peste 800.000 de lei Wall-Street
Jennifer Lopez, reacție dură în urma speculațiilor legate de divorț. Răspunsul tranșant al vedetei Kudika
Horoscopul banilor 27 mai- 2 iunie cu Remus Ionescu. 3 zile de bani pentru această zodie! Playtech
Cine este Florian Coldea, celebrul general SRI acuzat de trafic de influență și spălare de bani. Ar fi cerut sute... Redactia.ro
Vremea 27 mai - 24 iunie 2024. Început de vară cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, dar şi fenomene meteo... Observator
Când se scot amigdalele. Factorii care favorizează amigdalita MediCOOL
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni HelloTaste
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român ProSport
Nu e caricatură! Cum arată Kate Middleton în portretul „REGAL”. Prințesa a rămas fără cuvinte! Gandul
Cum arată apartamentul de 2460 de metri pătrați al lui Ion Țiriac. Detaliile din interior sunt unice | FOTO CanCan
Ar trebui să-ți faci copilul să-și ceară iertare? La ce concluzii au ajuns specialiștii în parenting DeParinti
Cine este Pattie Mallette, mama susținătoare a lui Justin Bieber. Relația ei cu Hailey, soția cântărețului ZUTV
De unde provine petrolul, de fapt. Mulți cred că s-a format din dinozauri, dar adevărul e altul UseIT
Ai folosit doar gălbenușurile? Iată 5 rețete cu albușurile rămase Hello Taste