Antena Căutare

Momente speciale in memoriam Cornelia Catanga, Gabi Luncă şi Nelu Ploieşteanu la Te cunosc de undeva!

Te cunosc de undeva! i-a onorat pe cei trei mari artişti de muzică lăutărească, Cornelia Catanga, Gabi Luncă şi Nelu Ploieşteanu, invitaţi de-a lungul anilor în repetate rânduri pe scena trasformărilor.

Momente speciale in memoriam Cornelia Catanga, Gabi Luncă şi Nelu Ploieşteanu

antena 1

Unul dintre momentele de aur este cel în care Maria Buză, transformată în Ioana Radu, cântă alături de maestrul Nelu Ploieşteanu melodia Dealu-i deal şi valea-i vale.

Se întâmpla în finala sezonului 6 Te cunosc de undeva, atunci când Nelu Ploieşteanu a transformat-o pe Maria Buză în marea câştigătoare a sezonului.

Un alt moment de colecţie este duetul Cornelia Catanga - Pepe. Cei doi au cântat un potpuriu lăutăresc în ediţia specială de Paşte a anului 2013.

Atunci realizatorii show-ului au făcut posibilă apariţia pe scenă a două Cornelia Catanga identice, Pepe fiind cel care s-a transformat în celebra cântăreaţă.

Seria momentelor in memoriam celor trei mari artişti ai muzicii româneşti cuprinde şi singura apariţie de la Te cunosc de undeva! a marii artiste Gabi Luncă, alături de Bianca Sârbu, nepotul ei, renumitul muzician Emy Drăgoi şi taraful Silvian Voicu.

Se întâmpla în finala sezonului 11, atunci când echipa Te cunosc de undeva! a făcut posibilă revenirea pe scena televiziunii a marii artiste.

Radu Ştefan Bănică se transformă în Delia la Te cunosc de undeva! „Cred că cel mai şocat va fi tatăl lui!”... Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au impresionat cu aparițiile lor de excepție...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Ultimele știri
x