Antena

Un câine a mâncat toate economiile stăpânilor, de 4.000 de dolari cash. Cum au reacționat când au văzut bancotele sfâșiate

Cecil, un câine din Pennsylvania, SUA, a devenit cunoscut în toată lumea, după ce s-a înfruptat din plicul de bani pe care proprietarii săi îi strâneseră pentru un nou proiect.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 05 Ianuarie 2024, 11:29 | Actualizat: Vineri, 05 Ianuarie 2024, 12:11
Cecil, câinele familie Law, a devenit cunoscut în toată lumea, după ce a sfâșiat un plic cu 4.000 de dolari cash
Capturi TikTok

La începutul lunii decembrie, Clayton Law a pus un plic care conținea 4.000 de dolari pe blatul din bucătărie. El și soția lui, Carrie, urmau să folosească banii pentru a plăti, în numerar, un contractor angajat ca să le facă gardul. Dar, aproximativ 30 de minute mai târziu, spre surprinderea lor, și-au găsit câinele bucurându-se de cea mai scumpă „masă” din viața lui și toate banconete sfâșiate și împrăștiate prin casă, transmite bbc.com.

Cum au reacționat cei doi soți când au văzut că animalul de companie le-a mâncat toate economiile. Imaginile sunt acum virale

„Deodată, l-am auzit pe Clayton strigânf: „Cecil mănâncă 4.000 de dolari!””, a povestit Carrie Law într-un interviu acordat pentru Pittsburgh City Paper. „M-am gândit: „Nu pot să aud asta”. Aproape am avut un infarct”.

Cei doi soți l-au descris pe Cecil, drept „un tip caraghios” pentru Washington Post, dar nu se așteptau să le facă o asemenea „surpriză”.

„Alege foarte atent – ai putea lăsa o friptură pe masă și nu s-ar atinge de ea pentru că nu este motivat de mâncare”, a mai spus Carrie Law pentru ziar. „Dar se pare că este motivat de bani”.

Pe aceeași temă

Ca după orice masă copioasă, după ce le-a mâncat toate economiile stăpânilor său, Cecil s-a mutat pe canapea să tragă un pui de somn. Însă, îngrijorați, cei doi soți l-au sunat imediat pe medicul veterinar. Din fericire, pentru că Cecil este un câine de talie mare, nu a avut nevoie de un tratament special, ci doar a trebuit să fie monitorizat acasă.

După ce s-au asigurat că animalul lor de companie este în afara oricărui pericol, Clayton și Carrie au așteptat ca Cecil să elimine din bucățile ingerate, apoi au început să facă un puzzle minuțios. Ei au curațat bine bucățile sfâșiate și au început să le lipească.

„Mirosea atât de urât”, și-a amintit femeia care nu a stat totuși prea mult pe gânduri și a trecut la treabă.

Cuplul a început prin a localiza seria de ambele părți ale bancnotelor, pentru a se asigura că banca le va accepta și le vor înlocui cu altele noi. Spre bucuria lor, planul a dat roade și au reușit să recupereze o mare parte din bani, fără 450 de dolari. Mai mult decât atât, celor doi soți li s-a spus că astfel de cazuri sunt destul de comune.

@cbsmornings What would you do if your dog ate thousands of dollars in cash? A Pennsylvania couple had to deal with just that when their seven-year-old goldendoodle Cecil ate $4,000 in cash. #goldendoodle ♬ original sound - CBS Mornings
Pe aceeași temă
Recomandari A1
Whatsapp LinkedIn
caine bani economii
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde şi de pacient"
Citește și
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea...
A găsit un pui de animal înghețat și l-a luat acasă, crezând că e câine. Ce a descoperit peste...
Familia a auzit urletele câinelui din curtea casei. Soții s-au uitat pe geam și au înlemnit. Cu ce se...
O tânără a ales să trăiască precum un câine. Cum arată o zi normală din viața ei. Imaginile au...
Video recomandate
Video
Citește și
Ultimele știri
Florin Ristei a dezvăluit suma pe care o cere pentru un concert de o oră: „Să ne sunați, că e mai ieftin”
Imaginile cu puiul de vulpe care i-a înduioșat pe internauți! Micuțul a fost salvat de un tânăr care a cerut ajutorul pe Facebook
Larisa Popa, fosta angajată a lui Pescobar, a spus totul despre relația pe care o avea cu afaceristul. Ce dezvăluiri a făcut
Mireasa sezonul 9, 10 mai 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii
Mireasa, sezon 6. Valentin Harle, apariție emoționantă cu fiul său. Unde a mers alături de Tudor: „În curând...”
Mireasa sezonul 9, 10 mai 2024. Băieții au făcut nominalizări. Trei fete intră în cursa de eliminare
Mireasa sezonul 9, 10 mai 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Albert, Alexandru și Vlad
Românii au găsit o metodă inedită pentru a păcăli automatele de reciclare. Cât de inventivi sunt
Cum arată acum mama Carminei, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu. Ami Teiceanu este o brunetă superbă la 44 de ani
Prognoza meteo 13 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Mai multe