Antena

Da, ne-au mințit! În laboratorul din Wuhan s-a petrecut o catastrofă din octombrie 2019. SRI-ul american nu a mai putut identifica nicio conversație dintr-odată: "s-a întâmplat o nenorocire!"

Trei copii care au decedat în New York au fost diagnosticaţi cu sindrom inflamator, iar alţi 73 sunt purtători. Statele Unite continuă să facă cercetări cu privire la originea virusului. Potrivit unui raport al serviciilor secrete americane laboratorul din Wuhan ar fi fost închis în luna octombrie, a anului trecut, după un eveniment catastrofal.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 10 Mai 2020, 10:15 | Actualizat: Duminica, 10 Mai 2020, 10:28
Galerie de imagini
Da, ne-au mințit! În laboratorul din Wuhan s-a petrecut o catastrofă din octombrie 2019. SRI-ul american nu a mai putut identifica nicio conversație dintr-odată: "s-a întâmplat o nenorocire!"

Patologia prezintă simptome mai grave decât la COVID-19 unele similare cu sindromul şocului toxic sau cu o boală Kawasaki atipică, care face ca vasele sangvine să se inflameze şi să se umfle. Alte simptome sunt dureri abdominale, tulburări gastrointestinale şi inflamaţii cardiace.

Potrivit unor publicaţii internaţionale, serviciile secrete americane au monitorizat activitatea dispozitivelor mobile din laboratorul de virologie din Wuhan.

Conform datelor, după 7 octombrie nu a mai fost nicio convorbire, ceea ce ar putea să însemna că s-a întâmplat o catastrofă, evidenţiază aceştia.

În timp ce serviciile încearcă să găsească originea virusului, medicii din Statele Unite se confruntă cu o nouă afecţiune care pare cauzată de COVID-19. Petele roşii şi inflamaţia vaselor de sânge au condus la moartea a trei copii din New York, printre care şi un băieţel de doar 5 ani.

Prioritatea pentru noi este abordarea unei noi probleme, care este cu adevărat deranjantă. Problemă ce arată modul în care virusul COVID poate afecta tinerii, sugarii, copiii din școala primară.

Liliecii NU au infectat oamenii cu Covid-19, ci alt animal! Virusurile fac „greșeli”, a existat un strămoș comun al coronavirusului

Medicii caută remedii pentru noul virus, iar măsurile se relaxează peste Ocean. În 47 de state din totalul de 50 sunt ridicate astăzi din restricţii. Magazinele, restaurantele şi barurile vor fi redeschise. Însă carantina a afectat multe afaceri, iar mulţi patroni nu declarat falimentul.

Fostul preşedinte al Statelor Unite l-a criticat pe succesorul său, Donald Trump pentru modul în care a gestionat criza de coronavirus. Printr-o înregistrare audio, Barack Obama a numit pandemia un dezastru de care s-a profitat politic peste Ocean.

De aici a plecat totul! China a mințit omenirea! Primul caz de coronavirus: 17 noiembrie 2019! Rețineți: 17 noiembrie 2019!!!

Conform informațiilor despre originea coronavirusului, multe studii au arătat că virusul și-a avut originea într-un liliac însă a trebuit să infecteze un alt animal înainte să poată infecta omul. Primele cazuri de infectare la om au fost raportate în Wuhan în luna decembrie a anului trecut.

Potrivit CNN, un studiu care a cuprins o nouă analiză genetică a coronavirusului realizată cu ajutorul a 7600 de pacienți cu COVID-19 din toată lumea arată că acesta a circulat în oameni doar de la finalul anului trecut și s-a răspândit extrem de rapid după prima infectare

Recomandari A1

Se exclude total ipoteza potrivit căreia cornavirusul ar fi existat înainte de sfârșitul anului 2019

„Rezultatele exclud orice scenariu care presupune că SARS-CoV-2 s-ar fi aflat în circulație cu mult înainte să fie identificat și că astfel ar fi putut să infecteze segmente mari de populație”, au scris cercetătorii în raportul lor, publicat apoi într-un jurnal științific.

Oamenii de știință au studiat secvențele genetice ale virusului cu ajutorul bazei de date globale. Ei au studiat eșantioane prelevate în perioade diferite și în zone diferite ale globale, iar rezultatul a arătat că virusul a început să infecteze oameni doar la finalul lui 2019.

Testele COVID-19 au ieșit pozitive pentru o capră, un fruct pawpaw și o oaie în Tanzania. Președintele atrage atenția asupra testelor: "Se întâmplă ceva!"

„Rezultatele noastre arată că estimările anterioare au fost corecte, iar toate secvențele genetice arată un strămoș comun al coronavirusului la finalul anului 2019, fapt ce confirmă teoria că virusul a infectat omul undeva în decembrie 2019”, au scris cercetătorii.

Oamenii de știință au găsit dovezi ale răspândirii rapide, dar nicio dovadă că virusul își mărește capacitatea de infectare sau asprimea simptomelor.

Aceștia au mai găsit dovezi genetice care sprijină ideea că virusul infectase oameni în Europa și Statele Unite înainte ca primele cazuri să fie raportate în aceste regiuni în ianuarie și februarie 2020. Pe de altă parte, cercetătorii spun că va fi imposibilă găsirea „pacientului zero” în vreuna dintre aceste țări.

Whatsapp LinkedIn
social observatorweekend06 sua america coronavirus covid 19 covid boala china
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Câștigătorii sezonului 10 Mireasa, Mihai și Laura, interviu exclusiv în AntenaPLAY. Vezi acum Mireasa: Confesiuni | Sezonul 6.
Stirile zilei Un chirurg din Germania susţine că a luat cancer de la un pacient pe care l-a operat. Ce i-a apărut medicului pe mână după intervenţie
Citește și
Ovidiu Bădescu, profesorul care creează singur România Educată
Adela - Tot ce nu se vede, sezon 3, Episodul 13 - Vlad Vîlciu și Elena Mogîldea
AjutEu 2021, din 29 noiembrie, la Antena 1
”Cea mai iubită ţară”, o nouă serie marca Observator 19, începe luni, la Antena 1
Video recomandate
Video
Citește și
Curățenia după sărbători. Sfaturi pentru a reda strălucirea locuinței tale Catine.ro
Actrița Deniz Baysal urmează să joace într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba Happy Channel
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul... DivaHair
„Una dintre cele mai mari înfrângeri ale Moscovei!” Volodimir Zelenski, reacție despre sfârșitul tranzitului... Libertatea.ro
Avertisment al medicilor. Stopați o plăcere mortală: Cancerul a ajuns la cote record din această cauză Ziare.com
Ion Ţiriac a dezvăluit care a fost marea lui obsesie: „Eram disperat după ea!”. Vis spulberat în doar... AntenaSport
Loredana Groza, extrem de mândră de fiica ei. Elena Boncea a defilat pe podium la o prezentare de modă. FOTO Elle
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au stabilit data nunții. Marele eveniment va avea loc în anul 2025 Spynews.ro
Florin Piersic a ajuns la mănăstire! Ce dorinţă și-a pus în noaptea dintre ani BZI
Cătălin Botezatu, țeapă mare luată de Crăciun! „Așteptam puțină iubire, nu mi-a pus-o sub brad!“ BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Tartă cu ciocolată și cremă caramel cu migdale - Eleganță și răsfăț HelloTaste.ro
Mădălina Ghenea a fost hărţuită ani în şir de o altă femeie, tot româncă. „Am fost ameninţată şi... Antena3.ro
Care e diferența dintre lavă și magmă. Puțini știu ce detaliu le deosebește useit
Horoscopul zilei de 3 ianuarie 2025. Racii petrec timp cu cei dragi. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Horoscop 2025: Un nou început astral pentru fiecare zodie Jurnalul
Cum să implementezi eficient tichetul cultural în pachetul de beneficii pentru angajați Kudika
Temperatura ideală pentru frigider în perioada sărbătorilor. La câte grade trebuie să îl setezi ca să nu se... Playtech
Ce monedă trebuie să ai în buzunar, în noaptea de Revelion. Îți va aduce noroc Redactia.ro
Alimentele reduse cu 80% în supermarketuri. Comercianţii vor să scape cât mai repede de produsele de sărbători Observator
Ce se întâmplă dacă mergi zilnic pe bicicletă. Care sunt rezultatele practicării acestui sport MediCOOL
Bomboane de biscuiți cu ciocolată. Rețetă simplă și rapidă HelloTaste
FOTO. Cum arată una dintre cele mai râvnite femei din lume ProSport
Predicția apocaliptică a lui NOSTRADAMUS pentru 2025: „Un asteroid gigantic va lovi Terra” Gandul
Singurul mall din București care este deschis și de Crăciun! Program special de sărbători CanCan
Beneficiile mersului pe jos în aer rece pentru sănătatea gravidei și a bebelușului DeParinti
Selena Gomez a celebrat sfârșitul lui 2024 cu o serie de fotografii și clipuri emoționante alături de logodnicul... ZUTV
Cât a economisit un proprietar Tesla pe benzină în 6 ani. A dezvăluit costurile reale pentru 232.000 de kilometri... UseIT
Chec guguluf cu stafide și vanilie. Rețetă simplă pentru momente dulci Hello Taste