Antena

Prognoza meteo 8 iulie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru luni, 8 iulie 2024. Descoperă cum va fi vremea în România.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 04 Iulie 2024, 15:10 | Actualizat: Vineri, 05 Iulie 2024, 15:05
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru luni, 8 iulie 2024. Descoperă cum va fi vremea în România.
Shutterstock.com

Conform prognozei meteo pentru luni, 8 iulie 2024, vremea se va menţine călduroasă. Local vor fi averse, cu o probabilitate mai mare în a doua parte a intervalului.

Prognoza meteo 8 iulie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Vremea se va menține călduroasă, caniculară în vestul, sudul, local în estul și pe arii restrânse în centrul țării, unde și disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, averse și descărcări electrice, după-amiază, pe alocuri în zonele montane și în nord-vestul teritoriului.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată asociate ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 31 și 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9…10 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 24…25 de grade în Delta Dunării.

Pe aceeași temă

Vremea în București, 8 iulie 2024

Vremea se va menține caniculară, cu o maximă termică ce se va situa în jurul valorii de 36 de grade și disconfort termic ridicat.

Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 18…20 de grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

Prognoza meteo pentru 8-14 iulie 2024

Meteorologii arată o creștere a temperaturilor pentru a doua săptămână a lunii iulie. Iată datele transmise de AccuWeather:

Pe aceeași temă
Recomandari A1

Cantitățile de precipitații vor apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Vezi cum va fi vremea de mâine în secţiunea de pe observatornews.ro

Whatsapp LinkedIn
prognoza meteo vremea anm romania regiuni
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Pasiunea pentru viteză l-a trimis în Cer. Octavian a murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp, în Argeş. Primise zeci de amenzi în 2 ani de permis
Videoclipul zilei
Citește și
Prognoza meteo 7 octombrie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Prognoza meteo 6 octombrie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Prognoza meteo 5 octombrie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Avertizare meteo! Ploile revin în aproape toată țara. Cum va fi vremea în acest weekend
Video recomandate
Video
Citește și