Antena

Anamaria Prodan, plină de cârlionți. Sexy impresara a apelat la o nouă schimbare de look

Ana Maria Prodan, sexy impresara fotbaliștilor, așa cum presa a numit-o de-a lungul timpului, este o fashionistă convinsă.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Sambata, 12 Decembrie 2020, 06:40 | Actualizat: Sambata, 12 Decembrie 2020, 06:46
Anamaria Prodan s-a lăsat pe mâna stiliștilor pentru o nouă schimbare de look
Instagram

În utimul timp, Ana Maria Prodan și-a schimbat de mai multe ori look-ul, iar recent și-a surprins fanii cu o nouă coafură. Acesta apare într-un pictorial cu tematica nunții, într-o rochie albă, superbă, dar părul este cel care a atras atenția tuturor.

Pentru sedința foto la care a participat, Ana Maria Prodan, apare cu părul coafat în stil afro, cu o nuanță de roșcat în loc de blondul pentru care a optat mulți ani.

Pe aceeași temă

Fanii au apreciat imediat transformarea, iar cei mai mulți i-au scris mesaje frumoase, în care au complimentat-o pentru felul în care arată.


Anamaria Prodan, diagnosticată cu Covid-19

Covid-19 este o afecțiune care nu le-a ocolit nici pe vedete. O mulțime de oameni din lumea sportului au fost diagnosticați în ultimul timp cu Covid-19, printre care și sexy impresara. Aceasta a început să aibă primele simptome după ce s-a întors de la Sibiu, acolo unde a avut o ședință cu oficiali clubului pe care îl deține.

La scurt timp, ea și-a făcut testul pentru coronavirus, care a ieșit pozitiv. Imediat ce a aflat rezultatul, Anamaria Prodan a decis să se izoleze în vila sa din Snagov. În presă s-a scris că aceasta ar fi avut la un moment dat nevoie de ajutorul medicilor și a ajuns la Spitalul Victor Babeș pentru investigații suplimentare.

Anamaria Prodan este mereu o apariție de senzație. Ea stârnește admirația tuturor datorită ținutelor luxoase în care se afișează.

Afacerista investeșe zeci de mii de euro în haine și bijuterii pentru a arăta impecabil.

Whatsapp LinkedIn
anamaria prodan schimbare de look cum arată cârlionți
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Citește și
Laurențiu Reghecampf riscă ani de închisoare. S-a început urmărirea penală. Care e motivul
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se...
Anamaria Prodan i-a cumpărat fiicei sale încă un bolid de lux în valoare de 140 000 de euro. Sarah a...
Andreea Tonciu, despre zvonul că ea și Anamaria Prodan, nașa ei, sunt certate. A explicat cu amănunte...
Video recomandate
Video
Citește și
Ultimele știri
Prognoza meteo 2 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Un concurent a fost salvat de la eliminare de Ștefan Popescu. Pe cine risca să piardă Orlando Zaharia
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Situație fără precedent în sezonul 13. Ce s-a întâmplat cu Orlando Zaharia: „Nu se simte bine!”
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Lăcrămioara Pintilie, accidentare dureroasă în timpul duelului. Irina Fodor a intervenit imediat
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ce verdict uluitor a adus banda în battle șase. Două concurente și-au adresat replici acide
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ștefan Popescu a sunat alarma pentru amuletă și toți chefii au făcut ochii mari. Ce a urmat
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Orlando Zaharia, înfuriat de gestul făcut de Alexandru Săbădeanu. Ce a anunțat Irina Fodor
Prognoza meteo 5 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații după ce Daiana a anunțat că e însărcinată. Ce spune viitorul tătic
Mai multe