Antena

Liviu Vârciu și Anda Călin, escapadă romantică în doi. Unde au ales să se relaxeze după o vacanță cu năbădăi împreună cu cei mici

Liviu Vârciu și Anda Călin au plecat în vacanță într-o locație extrem de romantică. Aceștia se bucură de câteva momente în doi.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 04 Iulie 2024, 12:45 | Actualizat: Joi, 04 Iulie 2024, 12:45
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au bucurat din plin de momentele în doi
Instagram

Liviu Vârciu și Anda Călin formează un cuplu de șapte ani. Aceștia au împreună doi copii, iar recent au mers într-o vacanță de familie în Turcia. Sejurul lor a fost însă un eșec, după ce copiii și Anda s-au îmbolnăvit, au făcut otită, potrivi unei surse.

Pe aceeași temă

Prin ce experiențe au trecut în timpul vacanței în familie

„Acum am fost în vacanță. Ne-am întors din Antalya. Noi avem nevoie de o vacanță după vacanța asta. A fost obositor tare. A fost ceva… Deci, în primul rând, Matei a făcut otită. Și cam atât că după otită, nu mai știe nimeni nimic.

Pe aceeași temă

N-a mai vrut să mai meargă, n-a mai vrut să mai vorbească, n-a mai vrut să mai facă nimic. I-a dat otita și lui maică-sa.

Maică-sa a făcut și ea a otită, apoi fata, dar a făcut o tentă și a trecut boala de la unul la a doua. A fost ceva mamă-mamă”, a povestit artistul.

După toată această experiență, Anda și Liviu aveau nevoie de un moment de solitudine, astfel că au plecat într-un city break doar ei doi.

Pe aceeași temă

Liviu Vârciu și Anda Călin, escapadă romantică în doi. Unde au ales să se relaxeze

Destinația aleasă este una extrem de populară printre români. Este vorba de Veneția. Vacanțele, oricât de scurte, în acest oraș plutitor sunt de poveste. Atmosfera, arhitectura, gondolele, obiectivele turistice și atracțiile culinare sunt ingredientele unei experiențe fantastice.

Liviu și Anda nu au ratat nimic din cele de mai sus. Artistul a postat pe pagina sa de Instagram fotografi alături de Anda în gondolă, unde se delectau cu un pahar de vin, dar și din Burano, frumosul orășel colorat.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

Comentariile urmăritorilor arată cât de mult îi apreciază lumea. După șapte ani împreună, cei doi par la fel de îndrăgostiți ca la început. Relația lor este ai stabilă decât oricând.

„Sunteți frumoși împreună, să vă iubiți și să vă respectați, așa dragostea va dura pe veci...❤️❤️❤️❤️”, le urează un urmăritor.

Pe aceeași temă

„Sunteți superbi!!!! Dumnezeu să vă dea sănătate și fericire!!!❤️❤️❤️” le spune altcineva.

„Liviu, ai grijă de frumoasa ta soție pentru că sunteți minunați!” l-a ”avertizat” un alt urmăritor pe Liviu Vârciu.

„Mă bucur mult că ți-ai găsit echilibrul! Nota 10 soției pentru asta!” a scris altcineva.

Whatsapp LinkedIn
liviu vârciu anda călin vacanțe de vedete veneția escapadă în doi
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Afacerea deschisă în ţară de Florida și Mihai, după zeci de ani de muncă în Spania. Preţurile ajung şi la 15.000 de lei
Videoclipul zilei
Citește și
Bravo, tată! Rezumat episodul 5, sezonul 3, din 28 septembrie. Leti are un nou iubit, iar băieții au pus...
Bravo, tată! Rezumat episodul 4, sezonul 3, din 21 septembrie. Urna cu cenușa fostului soț al...
Bravo, tată! Rezumat episodul 3, sezonul 3, din 14 septembrie. Flavius crede că soția lui îl inșală
Bravo, tată! Rezumat episodul 2, sezonul 3, din 7 septembrie. Invazia de ploșnițe îi pune pe tătici...
Video recomandate
Video
Citește și