Antena

Oana Roman, declarații despre divorțul de Marius Elisei. Vedeta a discutat despre subiectul delicat care a dus la despărțire

Oana Roman a vorbit despre subiectul delicat care a dus la divorțul de Marius Elisei, iar detalii importante au ieșit la iveală.

Publicat: Vineri, 29 Ianuarie 2021, 13:43 | Actualizat: Vineri, 29 Ianuarie 2021, 15:30
Galerie de imagini
Oana Roman a vorbit despre subiectul delicat care a dus la divorțul de Marius Elisei
Instagram

Înainte de Crăciun, Oana Roman a făcut publică vestea despărțirii de Marius Elisei, după o căsnicie de aproape 6 ani. Cei doi s-au căsătorit în 2014 și au trecut prin momente fericite, cât și dificile împreună.

În anul 2017, Marius Elisei a fost cel care a anunțat printr-un mesaj pe Facebook că relația lor trece printr-o perioadă grea și că cel mai bine este să pornească pe drumuri separate, însă a fost doar ceva de moment.

Deși nimeni nu se aștepta ca Oana și Marius să divorțeze, decizia celor doi a luat prin surprindere pe toată lumea. Vedeta a dat veste printr-un InstaStory pe contul oficial de Instagram, unde a mărturisit că își dorește să meargă mai departe pe drumul ei și nu se mai implică în afacerea în care a investit suflet, cât și o sumă mare de bani.

Pe aceeași temă

"Nu am avut de ales și merg mai departe pe drumul meu. Atât profesional, cât și personal. Nu a fost decizia mea. Nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut. Am făcut-o pentru noi, ca familie, dar nu a fost suficient. Am înțeles că nu se poate merge mai departe.", a fost mesajul vedetei de atunci.

Oana Roman, declarații despre divorțul de Marius Elisei

Oana Roman a decis să vorbească despre subiectul delicat care a dus la despărțirea de Marius Elisei chiar în platoul emisiunii Xtra Night Show. Aceasta a oferit telespectatorilor informații importante despre ceea ce a făcut-o să divorțeze după aproape 6 ani de căsnicie.

Vedeta a discutat despre mai multe probleme care au apărut în viața ei în ultima perioadă, printre care și despărțirea de Marius Elisei.

Oana Roman a mărturisit că a ajuns să semneze actele pentru divorț, însă nu și-a dorit să ofere mai multe detalii, pentru că subiectul este unul foarte delicat.

Deși sunt separați, cei doi se înteleg foarte bine și au păstrat o relație bună pentru a avea grijă de micuța lor, Iza.

Noi am depus actele fără să știe cineva. Nu am vrut să facem public lucrul ăsta. În momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok, vorbesc foarte serios. Avem o relație foarte ok, vine și mă ajută când e nevoie.”, a spus Oana Roman în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Recomandari A1

Marius și Oana Roman s-au mai certat în trecut, însă vedeta susține că de data aceasta a fost diferit, iar lucrurile nu au mai funcționat între ei.

Pe aceeași temă

S-au adunat multe. Nu s-a mai putut trece peste anumite lucruri. Am ajuns la un numitor comun, în așa fel încât să nu atingem dragostea pentru Iza.”, a mai adăugat ea, vizibil afectată de subiectul delicat pe care a ales să îl abordeze.

Marius și Oana au trăit o poveste de dragoste de mai bine de 7 ani, iar din rodul iubirii lor s-a născut o fetiță.

Whatsapp LinkedIn
oana roman marius elisei vedete din românia divort
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Citește și
Ce a pățit Oana Roman în plină stradă. Vedeta își aștepta fiica de la școală, când o...
Ce a putut să găsească Oana Roman în camera mamei sale după ce aceasta s-a stins din viață. Ce...
Câte kilograme are acum Oana Roman. Vedeta s-a urcat pe cântar și a dezvăluit cât a slăbit
Cum arată Oana Roman fără machiaj și fără filtre, la 48 de ani. Vedeta nu a ezitat să se afișeze...
Video recomandate
Video
Citește și