Antena Căutare

Momente de panică! Carmen Tănase a pilotat un avion, așa cum s-a priceput! „Doamne, turnul?! Zici că e legătura făcută la Săpoca...”

În cea de-a șasea ediție a emisiunii Antitalent, Dan Bittman și Carmen Tănase ne-au oferit un show de zile mari!

Momente de panică! Carmen Tănase a pilotat un avion, așa cum s-a priceput! „Doamne, turnul?! Zici că e legătura făcută la Săpoca...”
Carmen Tănase a pilotat un avion, la emisiunea Antitalent!

Ne-am distrat copios atunci când marea actriță Carmen Tănase, alături de trupa de umor a show-ului Antitalent, a pus în scenă un sketch legat de cum se pilotează un avion!

A fost un moment plin de peripeții, în care actrița ne-a demonstrat că are tot ce-i trebuie pentru a depăși chiar și cele mai mari momente de criză!

A existat o discuție cu turnul de control, dar lucrurile nu au mers precum se aștepta și răbdarea i-a fost pusă la grea încercare!

Cum s-a rezolvat întreaga situație tensionată? Află totul urmărind clipul video din emisiunea Antitalent de la Antena 1!

Carmen Tănase a ajuns să dea casting la filmul XXX numit ”Analtigona”! Ce reacție a avut... Carmen Tănase, de la actriță la pilot de avioane! Ce s-a întâmplat în ediția a șasea a emisiunii Antitalent, din 24 noie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🚫 Vezi Antitalent online, ediții integrale plus imagini din culise nedifuzate la TV. Oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! Intră acum ⏩  antenaplay.ro/antitalent

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x