Antena Căutare

Articole despre acrilamida

Avertizare! Și tu consumi cafeaua lor! Lovitură pentru cel mai cunoscut lanț de cafenele! Au fost dați în judecată pentru folosirea substanţelor periculoase

Avertizare! Și tu consumi cafeaua lor! Lovitură pentru cel mai cunoscut lanț de cafenele! Au fost dați în judecată pentru folosirea substanţelor periculoase

Un ONG a dat în judecată aproximativ 90 de comerianţi cu amănuntul, inclusiv compania Starbucks, pe motiv că încalcă o lege care impune companiilor să avertizeze consumatorii în legătură cu produsele chimice aflate în produsele lor care ar putea provoca cancerul, potrivit Reuters. 

Luni, 02.04.2018, 09:07
Cafeaua din Romania nu contine acrilamida

Cafeaua din Romania nu contine acrilamida

Iubitorii de cafea de la noi pot sta linistiti. Cafeaua din Romania nu contine acrilamida, substanta cancerigena depistata in mai multe alimente din Marea Britanie.

Joi, 26.04.2012, 20:13
Cafeaua din Romania nu este cancerigena!

Cafeaua din Romania nu este cancerigena!

Directia Sanitar Veterinara din Romania s-a autosesizat cu privire la substanta cancerigena descoperita in cafea de catre specialistii din Marea Britanie.

Joi, 26.04.2012, 00:00
Otrava din cafea

Otrava din cafea

Autoritatile romane au intrat in alerta si ne cauta in. cafea. Cauta mai exact o substanta periculoasa, cancerigena, acrilamida, care apare in urma procesului de preparare la temperaturi inalte. Asta dupa ce specialistii britanici au decoperit-o in...

Marti, 24.04.2012, 19:20
Substanta cancerigena, descoperita in cafea

Substanta cancerigena, descoperita in cafea

In urma unui studiu realizat de autoritatile din Marea Britanie, au fost descoperite 13 produse alimentare care contin o substanta cancerigena extrem de periculoasa. Cafeaua se numara printre acestea.

Marti, 24.04.2012, 00:00
Alimentele prea prajite cresc riscul de a face cancer

Alimentele prea prajite cresc riscul de a face cancer

Alimentele pe care le-ai lasat prea mult pe foc si s-au ars nu ar trebui consumate pentru ca au o substanta care poate creste riscul de a face cancer, informeaza portalul Mother Nature Network.

Joi, 12.04.2012, 00:00
Atentie la chipsurile din cartofi!

Atentie la chipsurile din cartofi!

Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor (EFSA) a facut un studiu in statele UE si Norvegia pentru a vedea daca producatorii de alimente incearca sa foloseasca tehnologii care reduc aparitia acrilamidei in hrana. Testele au fost facute in 2007 si 2008, pe 2.000 de sortimente. Rezultatele au aratat ca producatorii se straduiesc si nu prea.

Miercuri, 26.05.2010, 00:00
Atentie la chipsurile din cartofi!

Atentie la chipsurile din cartofi!

Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor (EFSA) a facut un studiu in statele UE si Norvegia pentru a vedea daca producatorii de alimente incearca sa foloseasca tehnologii care reduc aparitia acrilamidei in hrana. Testele au fost facute in 2007 si 2008, pe 2.000 de sortimente. Rezultatele au aratat ca producatorii se straduiesc si nu prea.

Miercuri, 26.05.2010, 00:00
x